Puhdistuskivi, Ecodoo

Ecodoo
Puhdistuskivi, Ecodoo
Puhdistuskivi, Ecodoo
Tuotetta rajoitettu erä.
10,50 €
Sisältää alv. 24.00 %
Tuotenumero 3380380077074

Ecodoo yleispuhdistuskivi on tarkoitettu pinttyneen, sitkeän lian puhdistamiseen kaikilta kodin vesipesua kestäviltä pinnoilta. Tuote on todella monikäyttöinen: se puhdistaa naarmuttamatta esimerkiksi ruostumattoman teräksen, keraamiset mateiaalit ja keraamiset liedet, muovipinnat (mm. puutarhakalusteet), lasipinnat (myös takan luukut), linoleum- ja marmoripinnat, metallin ja jalometallit.

Tuote sopii mm. kalkkisaostumien ja oikeastaan kaikenlaisten vaikeiden tahrojen paikalliseen puhdistukseen. Esimerkiksi noki- ja rasvatahrat, kuulakärkikynä, värjäytymät ynnä muut sitkeät tahrat lähtevät sillä ilman voimakkaita kemikaaleja.

Itse tuote on tehty vain luonnollisista raaka-aineista. Sen tärkein vaikuttava aine on luonnon savi, johon on lisätty kasviöljyjä ja saippuaa. Tuotetta on helppo käyttää sienellä, joka toimitetaan pakkauksen mukana. Kastele vain sieni, pyöräytä pari kertaa puhdistuskivessä ja hankaa sienellä puhdistettavaa tahrakohtaa. Huuhdo pinta lopuksi vedellä tai pyyhi puhtaalla kostutetulla liinalla.

Yksi kivi kestää käytössä huiman kauan! Edullinen ekopesuaine, joka on saanut osoitetuksesi ympäristöystävällisyydestään ja eläinkokeettomista ainesosista Ecocert-sertifikaatin. Sopii vegaaneille.

 Keskeiset ominaisuudet:

Ecocert-sertifioitu aito ekopesuaine

Vegaaninen

Ei testattu eläinkokein

Todella riittoisa käytössä

Pakkauskoko 300 g

 INCI/Ainesosat: <30% vesi, kalkkijauhe, <5% saippua, kasviöljy, eteerinnen öljy (sitruuna, sisältää//innehåller limonene)

Huomaa, että tuotetta ei tule käyttää aroille materiaaleille ennen testaamista huomaamattomaan paikkaan. Vaikka tuote ei ole kuluttava tai hankaava, ovat monet materiaalit erittäin herkkiä ja suosittelemme siksi aina tuotteen kokeilua etukäteen

Arvostelut 0 arvostelua