Huuhteluaine 750ml, persikka, Ecodoo

Huuhteluaine 750ml, persikka, Ecodoo

5,50 €
sis. 24 % ALV

Ecodoo huuhteluaine pehmentää pyykin ja jättää siihen juuri sopivasti tuoksua. Tuoksu on raikas ja hillitty persikan tuoksu

Tämä huuhteluaine ei saa sinua pökertymään, mutta sen avulla helpotat silittämistä ja poistat pyykeistä sähköisyyttä ja saat kuidut pehmentymään. Tuote ei jätä pyykkiin haitallisia kemikaaleja, joten sitä voi huoletta käyttää koko perheen pyykinpesuun. Tuotteen antistaattinen vaikutus tehostuu kuivausrumpukäytön yhteydessä. Tuote sopii myös käsinpesuun.

Ecodoo huuhteluaine on ekologisen kuluttajan valinta. Se ei sisällä esimerkiksi väriaineita, synteettisiä säilöntäaineita tai synteettisiä hajusteita. Tuote on ensimmäinen Ecocert-seritifikaatin saanut huuhteluaine Suomessa. Ecocert-sertifiointi varmistaa, että valmistaja noudattaa tiukkoja vaatimuksia raaka-aineiden, tuotantotapojen ja tuotteen kehityksen suhten. Tuotetta ei ole testattu eläinkokein valmistajan tai kolmansien osapuolten toimesta. Muista myös ECODOO-lupaus (ks. sivun alaosa).

Keskeiset ominaisuudet:
 
Mieto persikan tuoksu
Ecocert-sertifioitu
Pakkauskoko 750 ml


ECODOO-LUPAUS

Ecodoo tekee töitä ihmisten ja ympäristön eteen. Tuotantoprosessit ovat ympäristöystävällisiä. Tuotteiden koostumus on tiivistetty ja riittoisa, ja siten ympäristölle ystävällinen. Kaikki ainesosat ovat peräisin luonnosta.

Tuotteissa ei käytetä:

-optisia kirkasteita
-keinotekoisia hajusteita, väriaineita tai säilöntäaineita
-petrokemian ainesosia
-mineraaliöljyä tai silikoneja
-synteettisiä emulgointiaineita (PEG-yhdisteet)
-raaka-aineita muuntogeenisistä kasveista (GMO-vapaa)
-ammoniakkia, voimakkaasti emäksisiä ainesosia tai voimakkaita happoja
-fosfaatteja tai fosfonaatteja
-klooria tai kloorijohdannaisia
-eläinkokeita tuotekehityksessä yrityksen tai kolmansien osapuolien toimesta
-biohajoamattomia ainesosia

 

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 3380380065309