Astianpesuaine 400ml, sitrus, Greenscents

Greenscents
Astianpesuaine 400ml, sitrus, Greenscents
Astianpesuaine 400ml, sitrus, Greenscents
8,95 €
Sisältää alv. 24.00 %
Tuote on tilapäisesti loppunut.
Tuotenumero 5060296470562

Greenscents astianpesuaine on moninkertaisesti tiivistetty ja käytössä erittäin riittoisa. Tuotteen koostumuksessa on kiinnitetty huomiota siihen, ettei se kuivata käsiä, että se on hellä ympäristölle ja vesieliöstöle ja että ainesosat ovat mahdollisimman ekologisia. Greenscents-tuotteilla on No Nasties -takuu: tuotteista ei löydy klooripohjaisia ainesosia, sulfaatteja (esim. SLS/SLES/ALS), optisia kirkasteta, fosfaatteja tai fosfonaatteja, palmuöljyä, alkoholia tai etyksoloituja emulgaattoreita, propylene glycolia tai herkistäviä synteettisiä säilöntäaineita, kuten  metyyli-isotiatsolinonia. Koko tuotesarja on Allergy Uk -allergiajärjestön sertifioima.

Greenscents sitruksentuoksuinen astianpesuaine on ihanantuoksuinen ja riittoisa käytössä. Tuote ei sisällä lainkaan vettä vaan se on valmistettu aloe vera mehuun, jonka ansiosta astianpesuaine ei kuivata käsiä toistuvassakaan pesussa. Tuoksun taustalla ovat aidot luomulaatuiset Reilun Kaupan eteeriset öljyt. Tuoksusssa yhdistää makeaa appelsiinia sekä raikasta rosmariinia. Tämä astianpesuaine on ankara tahroja ja rasvaa vastaan mutta hellä käsille ja ympäristölle. Loistava valinta myös kesämökille!

Miikäli et halua tuoksullista versiota, astianpesuaineesta on saatavilla myös hajusteeton versio.

Tuote on markkinoiden tiukimmalla sertifikaatilla, Soil Association -järjestön sertifioinnilla sertifioitu pesuaine, joka sopii myös vegaaneille. Leaping Bunny -sertifioitu - valmistaja tai kolmannet osapuolet eivät ole testanneet tuotteita tai sen ainesosia eläinkokein. Valmistaja kiinnittää lisäksi paljon huomiota siihen, että tuotanto on mahdollismman eettistä ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaista.

Soil Association -sertifioitu aito ekopesuaine

Vegaaninen

Hypoallergeeninen

Leaping Bunny

Pakkauskoko 400 ml

 

  • Tuotetiedot
  • Arvostelut

INCI: aloe vera leaf juice*, lauryl glucoside, cocoamidopropyl betaine, lactic acid, coco glucoside, essential orange oil*, essential rosemary oil*

 

* sertifioitu luomulaatuinen ainesosa

Arvostelut 0 arvostelua