Turmeric/Curcuma Tree roots, Numi

Numi
Turmeric/Curcuma Tree roots, Numi
Turmeric/Curcuma Tree roots, Numi
Tuotetta rajoitettu erä.
6,65 €
Sisältää alv. 14.00 %
Tuotenumero 680692155501

Rakkaudestaan teehen ja matkustamiseen on Numi luonut kuivatusta kurkumanjuuresta juomasekoitukset, jotka ovat virkistäviä ja vahvistavia. Jokainen makuversio sisältää runsaasti energiaa uhkuvaa kurkumaa ja 100% aitoja aromeja.

Numi Kurkumatee Three Roots on yhdistelmä maanläheistä kurkumaa, inkivääriä ja makeaa lakritsaa. Haudutetaan keitetyssä vedessä 8-10 minuuttia.

Inkiväärikasveihin kuuluva kurkuma (Curcuma longa) on monelle tuttu mausteena, joka antaa ruoalle upean kullankeltainen värin. Viime vuosina myös länsimainen lääketiede on kirjoittanut kurkuman ja etenkin sen sisältämän kurkumiinin hyvinvointia edistävistä vaikutuksista. Kurkuman sisältämien ravintoaineiden imeytyvyys paranee, kun se nautitaan lämmitettynä ja rasvan kanssa.

VINKKI: Lämmittävä kurkumalatte syntyy, kun lisäät hiukan Provamel-kasvimaitoa, Bio Planeten kookosöljyä, valitsemaasi luonnollista makeuttajaa sekä ripauksen kanelia ja mustapippuria – nauti!

Pakkaus: 12 pussia

Ainesosat: kurkuma** (63%), inkivääri** (19%), lakritsa* (15 %), ruusunterälehdet* (3%). *=luomu. **= luomu ja Reilua kauppaa

Lisätiedot: luomu, vegaaninen, Reilun kaupan

Arvostelut 0 arvostelua