Turmeric/Curcuma Amber sun, Numi

Numi
Turmeric/Curcuma Amber sun, Numi
Turmeric/Curcuma Amber sun, Numi
6,65 €
Sisältää alv. 14.00 %
Tuote on tilapäisesti loppunut.
Tuotenumero 680692155525

Rakkaudestaan teehen ja matkustamiseen on Numi luonut kuivatusta kurkumanjuuresta juomasekoitukset, jotka ovat virkistäviä ja vahvistavia. Jokainen makuversio sisältää runsaasti energiaa uhkuvaa kurkumaa ja 100% aitoja aromeja.

Numi Kurkumatee Amber Sun sisältää luomukurkuman lisäksi pehmeänmakuista rooboista ja honeybushia. Makua sävyttävät makea vanilja sekä aavistus kardemummaa. Haudutetaan kiehautetussa vedessä 8-10 minuuttia.

Inkiväärikasveihin kuuluva kurkuma (Curcuma longa) on monelle tuttu mausteena, joka antaa ruoalle upean kullankeltainen värin. Viime vuosina myös länsimainen lääketiede on kirjoittanut kurkuman ja etenkin sen sisältämän kurkumiinin hyvinvointia edistävistä vaikutuksista. Kurkuman sisältämien ravintoaineiden imeytyvyys paranee, kun se nautitaan lämmitettynä ja rasvan kanssa.

VINKKI: Lämmittävä kurkumalatte syntyy, kun lisäät hiukan Provamel-kasvimaitoa, Bio Planeten kookosöljyä, valitsemaasi luonnollista makeuttajaa sekä ripauksen kanelia ja mustapippuria – nauti!

Pakkaus: 12 pussia

Ainesosat: kurkuma** (58%), rooibos** (26%), honeybush*, kardemumma**, kaneli** (4%), vaniljatanko** (2%). *=luomu. **= luomu ja Reilua kauppaa

Lisätiedot: luomu, vegaaninen, Reilun kaupan

Arvostelut 0 arvostelua