White Mallow Nappy Change Cream, Weleda

Weleda
White Mallow Nappy Change Cream, Weleda
White Mallow Nappy Change Cream, Weleda
15,95 €
Sisältää alv. 24.00 %
Tuote on tilapäisesti loppunut.
Tuotenumero 4001638096652

Tämän voiteen hellävaraiset, luonnonmukaiset ainesosat hoitavat vauvan ihoa ensimmäisestä päivästä alkaen.

Puhtaan, kuivan ja tyytyväisen vauvan ei tarvitse kärsiä ihon ärtymisestä, sillä hajusteeton White Mallow Nappy Change Cream -vaippavoide suojaa hänen ihoaan.

Vaippavoide suojaa ihoärsytykseltä. Huolellisesti valikoidut luonnolliset ainesosat auttavat ehkäisemään vaippaihottumaa ja ihon ärtymistä.

 

Vaipanvaihto voi olla kivaa, kun White Mallow -voide hoitaa rauhoittavasti vauvasi herkkää ihoa. Tässä erityisesti vauvojen erittäin herkälle ja atooppiselle iholle kehitetyssä voiteessa rauhoittavan malvan ja ihoystävällisen orvokin luomu-uutteet yhdistyvät luomulaatuisiin seesami- ja kokos-öljyihin, jotka auttavat ihoa pysymään terveenä. Sinkkioksidi suojaa kosteudelta, ja sen hienovarainen tuoksu tulee luomulaatuisesta keltaisesta mehiläisvahasta ja kookosöljystä. Ei lisättyä tuoksua, ei ärsytystä, vain hymyä ja hellävaraista huolenpitoa.

Tuotteen ominaisuudet

Ehkäisee vaippa-alueen ärsytystä, suojaa kosteudelta, suojaa ja ravitsee erittäin herkkää, kuivaa ja atooppista ihoa. Rauhoittaa, pitää yllä kosteustasapainoa ja tukee ihon kehittymistä terveeksi. Tämä voide on sertifioitu luonnonmukainen vauvanhoitotuote, jonka ärsyttämättömyys on todistettu dermatologisesti.


Arvostelut 0 arvostelua