White Mallow Body Lotion, Weleda

Weleda
White Mallow Body Lotion, Weleda
White Mallow Body Lotion, Weleda
23,95 €
Sisältää alv. 24.00 %
Tuote on tilapäisesti loppunut.
Tuotenumero 4001638096829

Hellää huolenpitoa vauvan kuivalle ja herkälle iholle

Luonnon hellävaraisin antia ihonhoitoon. Täydellinen emulsio vauvoille, joilla on erittäin herkkä tai atooppinen iho. Tämä voide rauhoittaa, tyynnyttää ja suojaa.

Suojaa vauvaasi syntymästä lähtien tällä kaikkein hellävaraisimmalla, erittäin herkälle ja atooppiselle vauvan iholle tarkoitetulla tuotteella. Se rauhoittaa, tyynnyttää ja lievittää vauvan kutisevaa ja kuivaa ihoa.

 

Weleda kysyi kätilöiltä neuvoa ihanteellisesti kosteuttavan emulsion kehittämiseen, ja he auttoivat meitä valitsemaan hellävaraisimman koskaan valmistamamme koostumuksen. Luomulaatuinen rohtosalkoruusu-uute muodostaa vauvan iholle viilentävän, suojaavaan kerrokseen, hellä orvokkiuute rauhoittaa ärsytystä ja luomulaatuiset kookos- seesamiöljyt ravitsevat ihoa. Hajusteeton vartaloemulsio lievittää kutinaa ja tuntuu iholla miellyttävän viilentävältä. Huolellisesti valikoitujen luonnollisten ainesosien ansiosta White Mallow Body Lotion -vartaloemulsiossa on miellyttävä, mieto tuoksu ilman eteerisiä öljyjä. Herkälle iholle, joka tarvitsee hemmottelua. Tämä emulsio on tarkoitettu erityisesti perheille, joissa on alttiutta herkkyyteen ja allergioihin.


Ravitsee, rauhoittaa ja lievittää ärsytystä erittäin herkällä, kuivalla ja atooppisella iholla. Lievittää kutinaa, viilentää, rauhoittaa ja kosteuttaa tehokkaasti. Sertifioidusti luonnonmukainen vartalonhoitotuote, joka ei sisällä synteettisiä säilöntäaineita, hajusteita ja väriaineita eikä mineraaliöljypohjaisia raaka-aineita. Dermatologisesti testattu, erittäin herkkääkin ihoa ärsyttämätön.


Arvostelut 0 arvostelua