Hyaluronic acid, Wild Nutrition

Wild Nutrition
Hyaluronic acid, Wild Nutrition
Hyaluronic acid, Wild Nutrition
49,50 €
Sisältää alv. 14.00 %
Tuote on tilapäisesti loppunut.
Tuotenumero 634158533655

Hyaluronihappoa on luonnollisesti ihossa, rustokudoksissa, nivelnesteessä ja silmän lasiaisessa. Hyaluronihappo toimii pehmusteena ja kimmoisuutta ylläpitävänä aineena sekä voiteluaineena nivelissä ja muissa kudoksissa. Kehon oman hyaluronihapon pitoisuus laskee iän myötä, etenkin saavuttua 50 vuoden ikään. Hyaluronihapolla on kuitenkin merkitystä myös nuorelle ja herkälle iholle.


Tällöin voidaan hyötyä lisäravinteena nautitusta hyaluronihaposta. Sitä voivat kuitenkin käyttää kaikenikäiset naiset sekä miehet. Ihanteellinen ryppyihin taipuvalle iholle, herkälle iholle, akneiholle ja iholle, joka altistuu vaurioille "modernissa elämässä". Fermentointiprosessin avulla tuotettu hyaluronihappo sopii myös kasvissyöjille ja vegaaneille. Hyaluronihappo toimii ihonhoidossa siis myös syötynä erittäin tehokkaasti.


Sekä in vivo että in vitro –tutkimukset ovat vahvistaneet alhaisen molekyylipainon omaavan hyaluronihapon kemiallisesti vakaaksi, jopa joutuessaan kosketuksiin ruoansulatusnesteiden kanssa. Erityisen alhaisen molekyylipainon omaava hyaluronihappo imeytyy hyvin niveliin ja ihon kudoksiin.

Pakkauskoko30 kaps
SisältääHyaluronihappo ja hiivaproteiini. Kasviskapseli (selluloosa).
Käyttöohje1 kapseli päivässä, joko ruoan kanssa tai ilman.


Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio sekä terveelliset elintavat ovat tärkeitä. Raskaana oleville ja alle 11-vuotiaille lääkärin tai terapeutin ohjeen mukaan.

SÄILYTYS: Kuivassa huoneenlämmössä ja lasten ulottumattomissa. Parasta ennen ja eränumero pakkauksen pohjassa. Lajitellaan lasinkeräykseen.
Ravintosisältö1 KAPS SISÄLTÄÄ:

Hyaluronihappo/Hyaluronsyra 150 mg

Arvostelut 0 arvostelua