Hunaja-tuubi, Voi hyvin

Hunaja-tuubi, Voi hyvin

6,50 €
sis. 14 % ALV

Luonnollinen ja puhdas maku


Voi hyvin –hunajan hyvä maku on peräisin metsien kukista – metsävadelmasta, mustikasta, puolukasta sekä maitohorsmasta. Monipuolisen kukkacocktailin ansiosta Voi hyvin –hunajan maku on lempeä ja täyteläinen.


Samettimaisen sileää ja pehmeää


Voi hyvin -hunaja on koostumukseltaan erittäin pehmeää ja hienokiteistä. Vaivaamme hunajaa huolellisesti kiteytymisen aikana, jolloin hunajan rakenteesta tulee pehmeää ja samettimaisen sileää. Hienokiteisyys saa aikaan hunajan vaalean värin, sillä mikroskooppisen pienet kiteet heijastavat valoa enemmän kuin suuret kiteet. Kiteytyneen hunajan rakenne pysyy muuttumattomana ja se ei enää kovetu. Voi hyvin -hunaja pysyy pehmeänä ja notkeana parasta ennen – päivään saakka. Voi hyvin -hunajaa ei iskukuumenneta juoksevaksi, joten siinä on tallella kaikki hunajan hyvät ominaisuudet.


Sisältää runsaasti siitepölyä


Voi hyvin –hunajan siitepölypitoisuus on erittäin korkea, sillä tuotantoprosessissamme hunajan joukkoon sekoittuu tavanomaista runsaammin siitepölyä. Voi hyvin –hunajaa ei suodateta, joten ravintorikas ja terveellinen siitepöly on hunajassa mukana.

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 6419641014132