Extra neitsyt oliiviöljy 500ml, Puhdistamo

Extra neitsyt oliiviöljy 500ml, Puhdistamo
Extra neitsyt oliiviöljy 500ml, Puhdistamo
9,95 €
Sisältää alv. 14.00 %
Tuotenumero 6430039222342

100% jäljitettävyys


Puusta pulloon – vastuullisesti aina viljelmiltä lähtien


Luomulaatuinen kylmäpuristettu extra-neitsytoliiviöljy


Ainutlaatuisen herkullinen maku


Ympäristöystävällinen ja läpinäkyväPuhdistamo on perustamisestaan lähtien nojautunut täysin huippulaatuun. Puhdistamon luomulaatuinen Premium extra-neitsytoliiviöljy valmistetaan huolella valituista eristä, mikä takaa ainutlaatuisen korkean laadun ja herkullisen maun.


Valitsimme luonnollisimman, aidoimman ja maukkaimman extra-neitsytoliiviöljyn Länsi-Kreetan auringonpaahteisilta luomusertifioiduilta oliiviviljelmiltä. Kreetalaiset Koroneiki-oliivit kerätään hellävaraisesti käsin. Taidokas ja torjunta-aineeton tuotantoprosessi mahdollistaa, että kaikki öljyn makuominaisuudet ja aromit ovat parhaimmillaan juuri sellaisenaan – ilman mitään lisättyä tai poistettua. Öljy valmistetaan alhaisessa lämpötilassa noudattaen EU:n tiukimpia luonnonmukaisen viljelyn laatujärjestelmän koskevia sääntöjä. Tämän vuoksi voimme taata tuotteen korkeat ravintoarvot ja poikkeuksellisen maun.
Viljelijöiden ja ympäristön hyvinvointi on sydämen asia ja siihen panostetaan oliiviviljelmillä ainutlaatuisella intohimolla. Toiminnan ylläpito ja kehitystoiminta toteutetaan äärimmäisellä huolenpidolla, mikä näkyy myös lopputuloksessa.Puhdistamon Premium extra-neitsytoliiviöljy sopii erinomaisesti kaikkeen ruoanlaittoon aina paistamisesta salaatin joukkoon. Tämä öljy on luonnon lahja sinulle.


Alkuperämaa: Kreikka

Arvostelut 0 arvostelua