Öljypuhdistuskakku Radiant, LUONKOS

Öljypuhdistuskakku Radiant, LUONKOS
Öljypuhdistuskakku Radiant, LUONKOS
29,95 €
Sisältää alv. 24.00 %
Tuotenumero 6430073490004

Radiant – Tyrni – kaikki ihotyypit (ei lisättyjä tuoksuja)

Kaikille ihotyypeille suunniteltu Radiant puhdistaa sekä hoitaa ihoa ja poistaa meikit lempeän tehokkaasti. Tyrni sisältää mm. B-, E-, ja C-vitamiineja jotka vahvistavat ihoa ja nopeuttavat sen elpymistä. Sheavoi hoitaa ja pehmentää ihoa tehden siitä joustavan jolloin se on vahvempi ulkoisia rasituksia vastaan. Aprikoosinkiviöljy taas on ihoa ravitseva ja kosteuttava öljy. Kookosöljy ja kaakaovoi auttavat meikin sekä lian poistamista iholtasi. Käyttämällä tuotetta päivittäin ihon kosteustasapaino palautuu ja tasapainottuu. Epäpuhtaudet voivat aluksi aktivoitua, mutta ihosi rauhoittuu kun se  saavuttaa luonnollisen tasapainonsa.

Käyttöohje: Käsittele palaa aina puhtain ja kuivin käsin. Hiero palaa käsiesi välissä ja levitä öljy kuiville kasvoille. Hiero kasvoja pyörivin liikkein kunnes meikki sekä lika irtoavat. Kastele kasvosieni tai -liina lämpimällä vedellä ja pyyhi sillä kasvosi. Toista tarvittaessa.Tuotteita voi käyttää myös myös kasvonaamiona. 

Tuote soveltuu myös vedenkestävän silmämeikin poistoon. Kakku on tehty käsin joten siinä saattaa ilmetä erilaisia värisävyjä. Raaka-aineet ovat myrkyttömiä, säilöntäaineettomia ja 100% luonnollisia mutta on tarkoitettu nautittavaksi ihollasi eikä syötäväksi. Säilytäthän kakut kuivassa ja huoneenlämmössä (maks.+30 C).

Inci
Theobroma Cacao Seed Butter,
Cocos Nucifera Oil,
Butyrospermum Parkii (Shea Butter),
Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil,
Hippophae Rhamnoides (Sea Buckthorn) Seed Oil 


Käyttöohjevideo

https://www.youtube.com/watch?v=cdTicL6I9eo&list=PL2yXKbh65kwR-R1XMIS26mUDsgAZjevO-&index=1

Arvostelut 0 arvostelua