Öljypuhdistuskakku Healing, LUONKOS

Öljypuhdistuskakku Healing, LUONKOS
Öljypuhdistuskakku Healing, LUONKOS
29,95 €
Sisältää alv. 24.00 %
Tuotenumero 6430073490028

Healing – Moringa – Rasvainen iho

Sekaiholle suunniteltu Healing  puhdistaa sekä hoitaa ihoa ja poistaa meikit lempeän tehokkaasti. Moringa on tehokas “ihon superfood” eli antioksidanttirikas raaka-aine joka hoitaa ja uudistaa ihoa. Kaoliinisavi puhdistaa epäpuhtauksia ja rauhoittaa. Hamppuöljy hoitaa ja kosteuttaa. Kookosöljy ja kaakaovoi auttavat meikin sekä lian poistamista iholta. Käyttämällä tuotetta päivittäin ihon kosteustasapaino palautuu ja iho tasapainottuu. Epäpuhtaudet voivat aluksi aktivoitua, mutta ihosi rauhoittuu kun se saavuttaa luonnollisen tasapainonsa ja voi jatkossa paremmin. Tuote on unisex eli sopii myös miehille.

Puhdistuskakut poistavat meikit helposti ja tehokkaasti. Ne sisältävät paljon iholle tärkeitä antioksidantteja, vitamiineja sekä hyviä rasvahappoja. Kakut ovat vegaanisia, säilöntäaineettomia, luomua ja valmistettu erittäin laadukkaista luonnon raaka-aineista. 

Pakkaukset itsessään ovat huikea uusi innovaatio. Ne ovat valmistettu Kotkamillsin uudesta maatuvasta ja muovittomasta kartongista.


Käyttöohje: Uudenlainen tapa puhdistaa kasvot. Käsittele palaa aina puhtain ja kuivin käsin. Hiero palaa käsiesi välissä ja levitä öljy kuiville kasvoille. Hiero kasvoja pyörivin liikkein kunnes meikki sekä lika irtoavat. Kastele kasvosieni tai -liina lämpimällä vedellä ja pyyhi sillä kasvosi. Toista tarvittaessa.Tuotteita voi käyttää myös myös kasvonaamiona. 

Tuote soveltuu myös vedenkestävän silmämeikin poistoon. Kakku on tehty käsin joten siinä saattaa ilmetä erilaisia värisävyjä. Raaka-aineet ovat myrkyttömiä, säilöntäaineettomia ja 100% luonnollisia mutta on tarkoitettu nautittavaksi ihollasi eikä syötäväksi. Säilytäthän kakut kuivassa ja huoneenlämmössä (maks.+30 C).

Theobroma Cacao Seed Butter
Cocos Nucifera Oil
Cannabis Sativa (Hemp) Seed Oil
Ricinus Communis (Castor) Seed Oil
Kaolin (white clay)
Moringa Oleifera Powder
Rosmarinus, Officinalis Leaf Oil
Cymbopogon Martini (Palmarosa) Oil
Citrus Grandis (Grapefruit) Peel Oil
*Limonene *linalool *geranoil
*)Allergens in natural essential oils.


Käyttöohjevideo

https://www.youtube.com/watch?v=cdTicL6I9eo&list=PL2yXKbh65kwR-R1XMIS26mUDsgAZjevO-&index=1


Arvostelut 0 arvostelua