Öljypuhdistuskakku Rebirth, LUONKOS

Öljypuhdistuskakku Rebirth, LUONKOS
Öljypuhdistuskakku Rebirth, LUONKOS
29,95 €
Sisältää alv. 24.00 %
Tuotenumero 6430073490011

Erityistä huomioita vaativalle iholle suunniteltu Rebirth puhdistaa sekä hoitaa ihoa ja poistaa meikit lempeän tehokkaasti. Raakakaakao poistaa epäpuhtauksia ja kirkastaa ihoa. Manteliöljy pehmentää sekä hoitaa ihoa tehden siitä kimmoisan ja pehmeän. Kookosöljy ja kaakaovoi auttavat meikin sekä lian poistamista iholta. Käyttämällä tuotetta päivittäin ihon kosteustasapaino palautuu ja tasapainottuu. Iho saattaa aluksi reagoida näpyin, mutta se rauhoittuu saavuttaessaan luonnollisen tasapainonsa.

Puhdistuskakut poistavat meikit helposti ja tehokkaasti. Ilman Ne sisältävät paljon iholle tärkeitä antioksidantteja, vitamiineja sekä hyviä rasvahappoja. Kakut ovat vegaanisia, säilöntäaineettomia, luomua ja valmistettu erittäin laadukkaista luonnon raaka-aineista. 

Pakkaukset itsessään ovat huikea uusi innovaatio. Ne ovat valmistettu Kotkamillsin uudesta maatuvasta ja muovittomasta kartongista.

Käyttöohje: Käsittele palaa aina puhtain ja kuivin käsin. Hiero palaa käsiesi välissä ja levitä öljy kuiville kasvoille. Hiero kasvoja pyörivin liikkein kunnes meikki sekä lika irtoavat. Kastele kasvosieni tai -liina lämpimällä vedellä ja pyyhi sillä kasvosi. Toista tarvittaessa.Tuotteita voi käyttää myös myös kasvonaamiona. 

Tuote soveltuu myös vedenkestävän silmämeikin poistoon. Kakku on tehty käsin joten siinä saattaa ilmetä erilaisia värisävyjä. Raaka-aineet ovat myrkyttömiä, säilöntäaineettomia ja 100% luonnollisia mutta on tarkoitettu nautittavaksi ihollasi eikä syötäväksi. Säilytäthän kakut kuivassa ja huoneenlämmössä (maks.+30 C).

Huom! Tuotetta käsitellään aina kuivin käsin ja kuiville kasvoille! 

Theobroma Cacao Seed Butter,
Cocos Nucifera Oil,
Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil,
Theobroma Cacao (Cocoa) Extract,
Styrax Benzoin Resin Extract,
Plumeria Acutifolia Flower Extract
*Citronellol, *Geranol,*Limonene.
*) Allergens in natural essential oils.

Käyttöohjevideo

https://www.youtube.com/watch?v=cdTicL6I9eo&list=PL2yXKbh65kwR-R1XMIS26mUDsgAZjevO-&index=1

Arvostelut 0 arvostelua