Valkosuklaa kaneli, Cocoa

Valkosuklaa kaneli, Cocoa
Valkosuklaa kaneli, Cocoa
3,50 €
Sisältää alv. 24.00 %
Tuote on tilapäisesti loppunut.
Tuotenumero 5902565210649

Entsyymit ja polyfenolit uskomattoman viettelevässä muodossa! Kylmäpuristetusta raakakaakaovoista on taiottu ilman maitoa, gluteenia, soijaa ja valkoista sokeria toffeeseen vivahtava, kevyen kaneliaromin kruunaama kermainen valkosuklaa.


Cocoan vegaaniset valkosuklaat on valmistettu alle 45 asteen lämpötilassa, minkä ansiosta niissä on tallella runsaasti kaakaon hyviä entsyymejä, polyfenoleja ja kasvisteroleja. Valkosuklaiden makeus on peräisin raffinoimattomasta kookossokerista, jonka matala glykeeminen indeksi auttaa pitämään verensokerin tasaisena. Kaiken kruunaa uskomaton maku! Cocoan raakavalkosuklaat eivät sisällä maitoa, gluteenia eivätkä soijaa.  


Cocoa syntyi kahden puolalaisen intohimosta terveelliseen, herkulliseen ja eettiseen ruokaan. Tuotteet valmistetaan pienessä tehtaassa, joka on ennen toiminut konditoriana. Sieltä ei löydy teollisuuslaitteita eikä pitkiä tuotantolinjoja, vaan tuotteet valmistetaan paahtamattomasta perulaisesta Criollo-lajikkeen luomukaakaosta artesaanikäsityönä.


Ainesosat: Kookossokeri*, raakakaakaovoi*, manteli*, kookosmaitojauhe*, ceylonkaneli* 3%, bourbonvanilja*. Kaakaopitoisuus vähintään 36%. * Luomu

Lisätiedot: Luomu, vegaaninen, raaka

Allergiainformaatio: Saattaa sisältää jäämiä pähkinöistä

Valmistaja: SuroVital, Puola

Koko: 14cm x 7cm x 1cm, 57g/50g

Arvostelut 0 arvostelua