Deodoranttivoide ruusu, Nelumbo

Deodoranttivoide ruusu, Nelumbo
Deodoranttivoide ruusu, Nelumbo
16,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Tuote on tilapäisesti loppunut.
Tuotenumero 0793283936264

Nelumbon pehmennetty sheavoide tuoksuu keväiselle ruusutarhalle. Voide on valmistettu luomu sheavoista ja jojobaöljystä, jotka vahvistavat ihon suojakerrosta, lisäävät ihon kosteutta ja pehmentävät ihoa. Voide on hajustettu eteerisillä öljyillä, eikä se sisällä synteettisiä hajusteita. Voidetta voi käyttää suojaamaan ja hoitamaan koko vartaloa, mutta erityisesti se sopii kuiville ihoalueille kuten kantapäille, kyynerpäille, käsille sekä ihottuma-alueille. Ruusuntuoksuinen voide ei sovellu huulille.

Sheavoi eli karitevoi on tuhansia vuosia vanha, perinteinen ja täysin luonnollinen kasviperäinen ihonhoitotuote. Sheavoi sisältää luonnostaan paljon vitamiineja kuten -, E- ja F-vitamiineja, ja hoitaa, kosteuttaa, vahvistaa sekä suojaa ihoa kylmältä ja kuumalta. Tuote auttaa parantamaan rikkinäistä ja ärtynyttä ihoa. Sheavoi auttaa ihosoluja uusiutumaan nopeammin, jonka ansiosta haavat ja ihon vauriot paranevat nopemmin.

Jojobaöljy on yksi kosmetiikan arvokkaimmista öljyistä kosteuttavan, hyvin imeytyvän ja mukavaksi jättävän ihotuntuman vuoksi. Jojobaöljy on rakenteeltaan samankaltaista ihon oman rasvan, sebumin kanssa. Tämän vuoksi se imeytyy nopeasti ihoon, kosteuttaa ja helpottaa hoitavien ainesosien imeytymistä.

Keskeiset ominaisuudet

Hoitava

Kosteuttava

Herkkä ruusuntuoksu

Erittäin riittoisa

Lasipurkki kierrätettävää lasia

Pakkauskoko 80g

Ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille

Ei sovellu huulivoiteeksi

Arvostelut 0 arvostelua