Vihannesten ja hedelmien pesuaine, Ecodoo

Vihannesten ja hedelmien pesuaine, Ecodoo

6,95 €
sis. 24 % ALV

Ecodoo Fruit & Vegetable Cleaner on täysin uudenlainen tuote, joka on kehitetty turvallisuus ja ympäristönäkökohdat silmällä pitäen. Se ei sisällä voimakkaita kemikaaleja tai mitään sellaisia ainesosia, jotka olisivat vaarallisia suuhun joutuessaan. Puhdistava reaktio perustuu luontaisiin ainesosiin, ennen kaikkea luomu etanoliin sekä luonnon kasviperäisiin happoihin, joita hedelmät itsekin luontaisesti sisältävät. Nämä ainesosat pyrkivät liottamaan kuoresta siihen luontaisesti kuulumattomat ainesosat pesuveteen. Jos huuhtelet tuotteet pelkällä vedellä, poistat tuotteista lähinnä irtaimet roskat, kuten mullan. Pienellä määrällä pesunestettä saat veden pintajännityksen rikottua ja vahamaiset ainesosat liukenevat pesuveteen selvästi tehokkaammin.


Tuotetta voi käyttää sellaisenaan hedelmän pintaan (esimerkiksi talouspyyhkeeseen kostuttamalla) tai laimentaa siitä ja haaleasta vedestä liuoksen astiaan ja upottaa  hedelmät tai kasvikset puhdistumaan. Mittaa pieni määrä (noin 2 rkl tuotetta) astiaan, jossa on 1,5-2 litraa vettä. Anna pestävien kasvisten tai hedelmien liota runsaassa vedessä hetkinen. Kaada pesuneste pois ja huuhtele hedelmät tai kasvikset lopuksi juoksevan veden alla.


Tätä pesuainetta voi käyttää kaikille tuotteille: niin salaatille, tomaateille ja kurkuille kuin myös kaikille hedelmille ja  marjoille.


Tuote on vegaaninen ja täysin biohajoava, siksi se sopii käytettäväksi myös kunnallisen jätevedenhuollon ulkopuolella. Riittoisa 750 ml pakkaus.


Keskeiset ominaisuudet:


Pakkauskoko 750 ml

Tiivistetty koostumus

Kasvipohjaiset ainesosat

Vegaaninen. Ecocert-sertifioitu


1 % tuotteen hinnasta lahjoitetaan 1 % for the planet järjestölle valmistajan toimesta.

INCI/ Ainesosat:

<5% ei-ioniset pinta-aktiiviset aineet, natriumsorbaatti, maitohappo


Sisältää myös vettä, pinta-aktiivista ainetta, happamuudensäätöainetta


99,8 % tuotteen ainesosista on luonnollista alkuperää

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 3380380079061