Astianpesuaine aloe vera 500ml, Ecodoo

Astianpesuaine aloe vera 500ml, Ecodoo
Astianpesuaine aloe vera 500ml, Ecodoo
5,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Tuote on tilapäisesti loppunut.
Tuotenumero 3380390900744

Ecodoo ekologinen astianpesuaine tekee tiskihetkestä miellyttävän ja ekologisen. Tuotteessa on nelinkertaisesti tiivistetty koostumus ja tuote vastaa kahta litraa perinteistä astianpesuainetta. Se on riittoisa ja edullinen käytössä - yksi pakkaus kestää kuukausia. Astianpesuaine puhdistaa astiat tehokkaasti ruoantähteistä ja liasta ja jättää lasit kauniin kiiltäviksi.


Pesuaineen sisältämä aloe vera uute hoitaa käsiä tiskauksen aikana ja estää niiden kuivumista. Astianpesuaineessa on kesäinen verbenan tuoksu, joka on peräisin aidoista kasviuutteista Tuote on täysin fosfaatiton eikä se sisällä optisia kirkasteita, sodium laureth sulphatea (SLS), synteettisiä säilöntäaineita tai hajusteita, petrokemian ainesosia tai muita ympäristön ja ihon kannalta ikäviä ainesosia. Tuote on oiva valinta myös kesämökille tai alueille, joilla ei ole kunnallista jäteveden käsittelyä. Tuote sopii myös sakokaivoille ja septitankeille. Ecodoo ei testaa tai testauta ainesosia eläinkokein. Katso myös sivun alareunan Ecodoo-lupaus.


Tuotteen pinta-aktiiviset ainesosat ovat täysin kasviperäisiä. Ensimmäisenä nestemäisenä astianpesuaineena Suomessa tuotteelle on myönnetty Ecocert-sertifikaatti osoituksena ekologisista raaka-aineista ja raaka-aineiden biohajoavuudesta. 1 % for the planet järjestön kanssa yhteistyössä tuotettu tuote.

Keskeiset ominaisuudet:

Pakkauskoko 500 ml
Ultratiivistetty koostumus|
Kasvipohjaiset ainesosat|
Puhdistaa ja poistaa rasvan tehokkaasti

INCI/ Ainesosat: > 30%: vesi/vatten; 5-15%: anioniset pinta-aktiiviset aineet /anjoniska surfaktanter; < 5%: ei-ioniset pinta-aktiiviset aineet /icke-ioniska surfaktanter, maitohappo/mjölksyra, ruokasuola/bodsalt, hajuste/parfym (100% luonnollinen ja puhdas eteerinen öljyseos greippi-sitruuna-mango / 100% naturlig blandning av eteriska oljor: grapefrukt-citron-mango, Sisältää / innehåller: Limonene), aloeverauute/aloeveraextrakt.

Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Förvaras oåtkomligt för barn.

Käyttöohje: Käytä yksi pieni painallus (noin 2-3 ml) pesukertaa kohden. Erittäin likaisille astioille käytä kaksi painallusta (5-6 ml).

Arvostelut 0 arvostelua