Huuhtelukirkaste 500ml, Ecodoo

Huuhtelukirkaste 500ml, Ecodoo
Huuhtelukirkaste 500ml, Ecodoo
6,95 €
Sisältää alv. 24.00 %
Tuotenumero 3380390900584

Ecodoo huuhtelukirkaste jättää astiat, erityisesti lasit rannuttomiksi ja kiiltävän kirkkaiksi ja auttaa astioita kuivumaan nopeammin. Tuotetta voi käyttää niin kovan kuin pehmeän pohjaveden alueella ja se estää kalkin kiinnittymistä astioiden pintaan. Kaikki valmistuksessa käytetyt ainesosat ovat luonnollista alkuperää ja turvallisia käytettäväksi ruoanlaittovälineiden ja astioiden kanssa.


Ecodoo huuhteluaine on Suomen ensimmäinen Ecocert-sertifioitu huuhtelukirkaste astianpesukoneelle. Sertifikaatti on osoitus ainesosien turvallisuudesta mutta myös ympäristöystävällisyydestä ja nopeasta biohajoavuudesta. Tuote ei sisällä synteettisiä väriaineita tai hajusteita ja sen teho perustuu sitruunahappoon ja kasviperäiseen glyseriiniin.


Käyttö: Ravista pakkaus hyvin enne käyttöä. Täytä astianpesukoneen huuhtelukirkastelokero valmistajan ohjeiden mukaisesti.


Tuotetta ei ole testattu eläinkokein eikä se sisällä eläinperäisiä ainesosia. Sopii vegaaneille.


Keskeiset ominaisuudet:


Sopii vegaaneille


Ecocert-sertifioitu


Pakkauskoko 500 ml


INCI: >30% vesi, 5-315% sitruunahappo/citronsyra, etanoli/etanol, kasviperäinen glyseriini/glycerin av vegetabiliskt ursprung, <5%: ei-ioniset pinta-aktiiviset aineet, eteerinen öljy (sitrus: sisältää/innehåller limonene


Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Vältä tuotteen joutumista silmiin. // Förvaras oåtkomligt för barn. Undvik kontakt med ögonen.

Arvostelut 0 arvostelua