Puhdistussieni kierrätysmateriaalista, Ecodoo

Puhdistussieni kierrätysmateriaalista, Ecodoo
Puhdistussieni kierrätysmateriaalista, Ecodoo
Tuotetta rajoitettu erä.
3,50 €
Sisältää alv. 24.00 %
Tuotenumero 3380380064289

Ympäristön ystävän valinta: Ecodoon puhdistussienet, jotka valmistettu kierrätysmateriaalista.


Tuote on valmistettu 97 %:sti kierrätysmateriaaleista, jotka muutoin olisivat päätyneet kaatopaikalle Sopii loistavasti esimerkiksi keittiön ja kylpyhuoneen pesuun sekä tiskaukseen pohjaan palaneelle lialle ja kattiloiden, vuokien sekä kasareiden pesuun.Tässä sienessä on kaksi puolta: pehmeämpi ja kovempi eri siivoustarpeita ja pintamateriaaleja varten.


Pehmeällä sienimäisellä puolella puhdistat esimerkiksi tiskialtaan ja astiat. Hankaavalla kovalla puolella puhdistat helposti kaakelit ja kaakeleiden saumat, lavuaarit ja kylpyammeet ja kaikki muut hankausta ja vesipesua kestävät pinnat. . Pehmeä puoli on valmistettu huonekaluteollisuudesta saatavasta vaahtomuovista. Vaahtomuovit lajitellaan, puhdistetaan ja puristetaan lämmön avulla oikeaan muotoon. Kova puoli on valmistettu PET-muovista, jota saadaan kierrätysmuovipulloista. Talteenotettu muovi kuumennetaan ja muovikuiduilla päällystetään luonnon omia mineraaleja, jotta hankaavampi pinta saadaan aikaiseksi. Kestävä ja ekologinen tuote.


Käyttö: Sopii käytettäväksi kaikkien puhdistusaineiden kanssa. Levitä pesuaine puhdistettavalle pinnalle sienen avulla. Hankaa ja huuhtele pinta huolellisesti puhtaaksi. Huuhtele sieni pesun jälkeen ja kuivata ilmavasti.

Arvostelut 0 arvostelua