Puhdistussuihke kalkinpoistoon 500ml, Ecodoo

Puhdistussuihke kalkinpoistoon 500ml, Ecodoo
Puhdistussuihke kalkinpoistoon 500ml, Ecodoo
8,95 €
Sisältää alv. 24.00 %
Tuotenumero 3380380048128

Ecodoo kalkinpoistoaineella poistat pinttyneetkin kalkkijäämät kylpyhuoneesta tai keittiöstä. Tuote poistaa kalkin ilman ylimääräisiä kemikaaleja WC-altaasta, käsienpesualtaista ja tiskialtaista, seiniltä ja kaakeleilta, suihkuseinistä, hanoista ynnä muilta happamaa pesuainetta kestäviltä pinnoilta. Tuote sopii myös teräs-, kromi- ja emalipinnoille ja sitä voi käyttää myös kattiloiden keittoastioiden, kodinkoneiden ym. kalkinpoistoon ulkoisesti tai esimerkiksi astian- ja pyykinpesukoneiden sisäpintojen puhdistukseen, jolloin yhdellä ja samalla tuotteella pyyhit niin tiivisteet, kannet, luukut kuin propellit ja astiatelineetkin.


Kalkinpoistoteho perustuu maito- ja sitruunahapon yhteisvaikutukseen. Tuote jättää raikkaan sitruksen tuoksun. Tuoksu peräisin aidoista eteerisistä öljyistä.


Tuotteessa on riittoisa, tiivistetty koostumus, joten yksi pakkaus kestää käytössä jopa vuosia. Tuotteen kaikki vaikuttavat aineet ovat ympäristöystävällisiä ja osoituksena tästä Ecodoo kalkinpoistoaine onkin saanut Ecocert-sertifikaatin. Myös pakkaus on valmistettu kierrätetävästä materiaalista. Lue lisää sivun alareunan Ecodoo-lupauksesta.

Keskeiset ominaisuudet:


Ecocert-sertifioitu aito ekopesuaine


Tiivistetty koostumus


Pakkauskoko 500 ml
ECODOO-LUPAUS


Ecodoo tekee töitä ihmisten ja ympäristön eteen. Tuotantoprosessit ovat ympäristöystävällisiä. Tuotteiden koostumus on tiivistetty ja mahdollisimman riittoisa, ja siten ympäristölle ystävällinen. Kaikki ainesosat ovat peräisin luonnosta. Tuotteissa ei käytetä:


-optisia kirkasteita

-keinotekoisia hajusteita, väriaineita tai säilöntäaineita

-petrokemian ainesosia

-mineraaliöljyä tai silikoneja

-synteettisiä emulgointiaineita (PEG-yhdisteet)

-raaka-aineita muuntogeenisistä kasveista (GMO-vapaa)

-ammoniakkia, voimakkaasti emäksisiä ainesosia tai voimakkaita happoja

-fosfaatteja tai fosfonaatteja

-klooria tai kloorijohdannaisia

-eläinkokeita tuotekehityksessä yrityksen tai kolmansien osapuolien toimesta

-biohajoamattomia ainesosia
EKOLOGINEN KALKINPOISTOAINE JA KYLPYHUONESUIHKE EDULLISESTI GREENDEALISTA - VALITSE ECODOO

Tuotetiedot

Arvostelut

Ainesosat/Ingredienser: <30%: vesi/vatten, 5-15% sitruunahappo/citronsyra, <5%: maitohappo/mjölksyra, amfooriset pinta-aktiiviset aineet/amforiska tensider, glyseriini/glycerin, ksantaanikumi/xantangummi, natriumsitraatti/natriumcitrat, eteeriset öljyt/eteriska oljor (sisältää/innehåller limonene)


Käyttö: Ravista hyvin ennen käyttöä. Suihkuta hanoille, teräs-, kromi- ja emalipinnoille noin 20 cm etäisyydeltä ja jätä vaikuttamaan miuutamaksi minuutiksi kalkin määrästä riippuen. Pyyhi puhtaaksi kostealla naarmuttamattomalla sienellä tai liinalla ja huuhtele pinta lopuksi huolellisesti puhtaalla vedellä. Toista tarvittaessa vaikeiden kalkkitahrojen kohdalla. Voit myös laimentaa tuotetta suihkuttamalla pesuainetta 100 ml vettä ja pyyhkiä pinnat liuokseen kastetulla naarmuttamattomalla liinalla.

Arvostelut 0 arvostelua