Yleispesuaine mustasaippua 1L, Ecodoo

Yleispesuaine mustasaippua 1L, Ecodoo
Yleispesuaine mustasaippua 1L, Ecodoo
Tuotetta rajoitettu erä.
11,95 €
Sisältää alv. 24.00 %
Tuotenumero 3380380000928

Perinteinen ekologinen Ecodoo mustasaippua toimii monikäyttöisesti kodin pesu- ja puhdistusaineena.

Pellava- ja oliiviöljypohjaisella luonnollisella mustasaippualla voit helposti korvata erilaiset synteettiset pesu-ja puhdistusaineet. Se sopii yleispesuaineeksi pintojen puhdistukseen (mm. huonekalut, lattiat, tasot, ovet ym.) sekä kylpyhuoneen, nahan (sohva, vaatteet ym.) ja jopa auton pesuun! Mustasaippua on ekologinen korvike mäntynestesaippualle. Tämä on ihanteellinen tuote myös mattojenpesuun, saunan lauteille ja muille puupinnoille ja monille muille herkille pinnoille!

Mustasaippua uudistaa, suojaa, pesee ja kirkastaa pintoja ja sopii erityisen hyvin lattiapintojen pesuaineeksi. Tuote hoitaa luonnollisista materiaaleista valmistettuja pintoja, kuten kivi-ja betonilattioita, kaakeleita sekä puuta. Se sopii kaikille vesipesua kestäville lattiamateriaaleilla (mm. linoleum, kivi, parketit, lankkulattiat ym.) Sopii sakokaivoille ja erinomaisesti käytettäväksi myös kunnallisen jätevesiverkoston ulkopuolella.

Käyttöohjeet: Ravistettava ennen käyttöä, sillä se ei sisällä synteettistä stabilointiainetta. Yksi painallus noin 5 litraa puhdasta vettä kohden. Erittäin likaiselle lattialle kaksi painallusta mustasaippuaa. Ei tarvitse erillistä huuhtelua.

Erittäin riittoisa käytössä, huomaa iso litran pakkauskoko.

Sopii vegaaneille. Ei testattu eläinkokein. pH-arvo 10.4

Ecodoo ja 1 % For The Earth: Tuotteen valmistaja Ecodoo kuuluu 1% For The Planet -järjestöön ja lahjoittaa sille prosentin voitoistaan maapallon hyväksi. 1 % For The Planet -järjestö yhdistää aktivistit ja rahavirrat, jotta toiminta ympäristön puolesta pystyy jatkumaan.

 

Keskeiset ominaisuudet:

 

Ecocert-sertifioitu

Vegaaninen
Pakkauskoko 1000 ml

  • Tuotetiedot
  • Arvostelut

Ainesosat: > 30% vettä, 15-30% pellavaöljyä* ja oliiviöljyä*, <5% eteerinen öljy: laventeli*,, luonnonkumia. Ainesosien luonnostaan sisältämät eteeriset öljyt: linalool*

* Luomu

Arvostelut 0 arvostelua