Espresso Crunch 40g, Nucao

Espresso Crunch 40g, Nucao
Espresso Crunch 40g, Nucao
2,95 €
Sisältää alv. 24.00 %
Tuote on tilapäisesti loppunut.
Tuotenumero 4260500650129

Nucao Raakakaakao-hampunsiemenpatukka Espresso Crunch 40g yhdistää raakakaakaon, hampunsiemenet ja espresson pikantin hapokkaaksi välipalaksi, joka virkistää ja pitää nälän loitolla pitkään.

Vähän hiilihydraatteja
Ylimääräiset hiilihydraatit eivät kuulu välipalaan. Ne vain saavat verensokerit sekaisin, eikä kulu kauaakaan kun olo on väsynyt ja saamaton. Tästä syystä Nucao on makeutettu vain pienellä tilkalla hedelmäistä kookosnektaria, joka pitää insuliinit alhaalla matalan glykeemisen indeksinsä ansiosta.

Luonnollinen & raaka
Nucao sisältää vain luonnollisia ainesosia, ei lainkaan keinotekoisia lisäaineita, säilöntäaineita tai arominvahventeita. Nucaon ravinteet pääsevät oikeuksiinsa vaikuttaessaan yhdessä ja päätyvät sinne mihin kuuluvatkin – kehosi soluihin!
Kaakao voi olla hyödyksi terveydelle – jos sitä ei kuumenneta tuntikausia, kuten tavallisesti suklaateollisuudessa tehdään. Jotta kaakaon fytokemikaalit ja entsyymit säilyvät, Nucaon patukoissa käytettyä kaakaota ei käsitellä missään vaiheessa yli 42° C lämpötilassa. Näin siinä on runsaasti antioksidantteja, jotka voivat suojella soluja ikääntymiseltä.

Luomu & kestävä
Nucao tähtää ekologisen jalanjäljen minimointiin. Tästä syystä Nucao on valinnut luomuviljelyn, joka kunnioittaa ympäristöä ja toimii kestävästi. Patukoissa käytetty raakakaakao on peräisin Perusta, luontoa suojelevalta metsäviljelmältä. Patukat on pakattu biohajoavaan kääreeseen ja suojattu kierrätettävällä pahvilla.

Yksi patukka - yksi puu
Uskomme, että jokainen voi osallistua metsien ennallistamiseen. Tästä syystä istutamme yhden puun jokaista nauttimaasi suklaapatukkaa kohti. Eden Reforestation Projects -järjestön kanssa uudistamme mangrovemetsiä Madagaskarilla, mikä auttaa ympäristöä ja metsäkatoalueilla asuvia ihmisiä.

Valmistaja: Nu organics GmbH, Saksa
Säilytys: Kuivassa ja viileässä
Ainesosat: raakakaakaomassa*, hampunsiemen*, kuivattu kookosnektari*, manteli*, raakakaakaovoi*, espressopapu* (3,2%), acerola*. *=luomu. Koostumus muuttunut hieman 2/2019.
Allergiainfo: Saattaa sisältää jäämiä pähkinöistä.

Ravintosisältö per 100 g
Energiaa 2549 kJ / 564 kcal
Rasvaa 45,8 g
- josta tyydyttynyttä 20,1 g
Hiilihydraatteja 16,5 g
- joista sokereita 13,3 g
Kuitua 11,9 g
Proteiinia 15,6 g
Suolaa 0,02 g
C-vitamiinia 60 mg (74%)
Magnesiumia 301 mg (80%)
Omega-3-rasvahappoja 2,3 g

Arvostelut 0 arvostelua