Cashew vanilla 40g, Nucao

Cashew vanilla 40g, Nucao
Cashew vanilla 40g, Nucao
2,95 €
Sisältää alv. 24.00 %
Tuote on tilapäisesti loppunut.
Tuotenumero 4260500650150

Nucao Raakakaakao-hampunsiemenpatukka Cashew Vanilla 40g saa suussasulavan makunsa makeasta cashew-pähkinästä ja arvokkaasta aidosta vaniljasta. Pitää verensokerin tasaisena pitkään ja auttaa jaksamaan. Samalla istutat puun Madagaskarille!

Ravinteikas
Nucao täyttää energiavarastosi yhdistämällä fiksusti ravintopitoisia ainesosia. Hampunsiemenet, raakakaakao ja muut ravitsevat ainesosat tarjoavat runsaasti kivennäisaineita, vitamiineja, kasvipohjaisia proteiineja sekä omega-3-rasvahappoja ja antioksidantteja elimistösi käyttöön.

Vähän hiilihydraatteja
Ylimääräiset hiilihydraatit eivät kuulu välipalaan. Ne vain saavat verensokerit sekaisin, eikä kulu kauaakaan kun olo on väsynyt ja saamaton. Tästä syystä Nucao on makeutettu vain pienellä tilkalla hedelmäistä kookosnektaria, joka pitää insuliinit alhaalla matalan glykeemisen indeksinsä ansiosta.

Luonnollinen & raaka
Nucao sisältää vain luonnollisia ainesosia, ei lainkaan keinotekoisia lisäaineita, säilöntäaineita tai arominvahventeita. Nucaon ravinteet pääsevät oikeuksiinsa vaikuttaessaan yhdessä ja päätyvät sinne mihin kuuluvatkin – kehosi soluihin!
Kaakao voi olla hyödyksi terveydelle – jos sitä ei kuumenneta tuntikausia, kuten tavallisesti suklaateollisuudessa tehdään. Jotta kaakaon fytokemikaalit ja entsyymit säilyvät, Nucaon patukoissa käytettyä kaakaota ei käsitellä missään vaiheessa yli 42° C lämpötilassa. Näin siinä on runsaasti antioksidantteja, jotka voivat suojella soluja ikääntymiseltä.

Luomu & kestävä
Nucao tähtää ekologisen jalanjäljen minimointiin. Tästä syystä Nucao on valinnut luomuviljelyn, joka kunnioittaa ympäristöä ja toimii kestävästi. Patukoissa käytetty raakakaakao on peräisin Perusta, luontoa suojelevalta metsäviljelmältä. Patukat on pakattu biohajoavaan kääreeseen ja suojattu kierrätettävällä pahvilla.

Yksi patukka - yksi puu
Uskomme, että jokainen voi osallistua metsien ennallistamiseen. Tästä syystä istutamme yhden puun jokaista nauttimaasi suklaapatukkaa kohti. Eden Reforestation Projects -järjestön kanssa uudistamme mangrovemetsiä Madagaskarilla, mikä auttaa ympäristöä ja metsäkatoalueilla asuvia ihmisiä.

Valmistaja: Nu organics GmbH, Saksa
Säilytys: Kuivassa ja viileässä
Ainesosat: raakakaakaomassa*, hampunsiemenet*, kuivattu kookosnektari*, cashewpähkinä*(15%), raakakaakaovoi*, vanilja (0,7%), acerola*. *=luomu.
Allergiainfo: Saattaa sisältää jäämiä muista pähkinöistä.

Ravintosisältö per 100 g
Energiaa 2565 kJ / 575 kcal
Rasvaa 45,1 g
- josta tyydyttynyttä 20,3 g
Hiilihydraatteja 23,4 g
- joista sokereita 16,9 g
Kuitua 8,4 g
Proteiinia 14,8 g
Suolaa 0,02 g
C-vitamiinia 60 mg (74%)
Rautaa 7,9 mg (29%)
Magnesiumia 273 mg (73%)
Omega-3-rasvahappoja 2,3 g

Arvostelut 0 arvostelua