Presence 16pss, Numi

Presence 16pss, Numi
Presence 16pss, Numi
7,50 €
Sisältää alv. 24.00 %
Tuotenumero 680692106053

Ole läsnä juuri tässä hetkessä! Numi Presence Tee tyynnyttää ja auttaa keskittymään juuri tähän hetkeen. Bambunlehden pehmeys, piparmintun viileys ja sitruunaruohon raikkaus maistuvat tässä teessä, jonka vaikutuksia vahvistavat   myös orapihlajanmarjat, seljankukka, schisandramarjat. mustikanlehti, inkivääri ja laventeli. 

Läsnäolon harjoitus (koko päivän)  

Meditaatio on ajatusten havainnointia. Ajatukset juoksevat, harhailevat, joskus kiertävät kehää. Läsnäoloharjoituksessa keskityt huomaamaan, missä ajatuksesi kulkevat. Kokeile päivän ajan yhden asian tekemistä kerrallaan. Kun peset kasvoja, keskity vain pesemään kasvoja. Kun tiskaat astioita, keskity tiskaamiseen. Ole tietoinen ajatuksista ja tunteista jotka nousevat mieleesi, hyväksy ne rauhallisesti, päästä niistä irti, ja palaa tehtävään jota olet tekemässä. Kerran viikossa anna itsellesi myös päivä ilman elektroniikkaa.  

Numin Holistiset teet (Embrace, Presence, Purpose) tukevat mielen hyvinvointia kokonaisvaltaisesti yrttien, mausteiden, kukkien ja funktionaalisten ainesosien sekoituksella. Jokainen pakkaus sisältää oman meditaatioharjoituksensa.

Ainesosat: bambunlehti*,sitruunaruoho*¤,viherminttu*¤, orapihlajan marjat*, seljankukka*, schisandramarjat*, mustikanlehti*, inkivääri*¤, laventeli*. *=luomu. ¤=Reilu kauppa. Luomuainesosia 100 %, Reilun kaupan ainesosia 34 %.
Lisätiedot: Luomu, vegaaninen, gluteeniton
Teiinipitoisuus: Ei sisällä teiiniä (kofeiinia).
Haudutusohje: 8-10 min, 95 °C (juuri kiehunut vesi)
Riittoisuus: 16 pussia

Numi valmistaa maapallon puhtaimmaksi kutsuttua teetä kiinnittäen tarkkaa huomiota tuotteidensa makuun, laatuun ja aitouteen sekä yritystoimintansa eettisyyteen ja ekologisuuteen. Teepusseissa käytetään vain kokonaisia teelehtiä, ei kitkeriä teejauheita. Lisämakua tuovat 100% aidot raaka-aineet: mausteet, hedelmät ja yrtit. Kaikki ainesosat ovat sertifioitua luomutuotantoa. Kestävillä pakkausmateriaaleilla Numi säästää tuhansia puita ja vähentää merkittävästi kaatopaikkajätettä. Tukku- ja vähittäismyyntipakkaukset on valmistettu kierrätettävästä kartongista, teepussit biohajoavasta suodatinpaperista, teepussin naru maatuvasta kuidusta, eikä pusseissa ole käytetty metallisia niittejä. Numi on yksi Yhdysvaltojen suurimmista Reilun kaupan teen maahantuojista. Yritys on mukana tukemassa lukuisia yhteisöprojekteja ja luomassa kestäviä työ- ja asuinympäristöjä ympäri maailman, mm. Pohjois- ja Etelä-Intiassa, Kiinassa ja Etelä-Afrikassa. 

Arvostelut 0 arvostelua