Purpose tee 16pss, Numi

Purpose tee 16pss, Numi
Purpose tee 16pss, Numi
7,50 €
Sisältää alv. 24.00 %
Tuotenumero 680692106060

Virkistävä ja energisoiva Numi Purpose koostuu täyteläisestä kaakaosta, maanläheisestä yerba matesta, vaniljaisesta rooiboksesta ja pikantista inkivääristä. Ripaus korianteria, kardemummaa ja mustaa pippuria antaa juomalle luonnetta! Numi Purpose saa sinut hereille ja auttaa näkemään päiväsi tarkoituksen. 

Energian virtaaminen on hyvän terveyden edellytys. Energisyyden lisääminen luonnollisilla tavoilla liikunnan, positiivisen ajattelun ja meditaation kautta kohottaa mielialaa, vähentää stressiä ja parantaa unen laatua. Henkinen, fyysinen ja hengellinen aktiivisuus tekevät elämästä mielekästä ja antavat sille tarkoituksen.

Tietoisuusharjoitus (10 minuuttia päivässä)  

Etsi rauhallinen paikka ja hetki. Rentouta keho, sulje silmät kevyesti ja hidasta hengitystä. Keskitä huomio hengitykseen, siihen miten vatsa kohoaa ja laskee kun hengität sisään ja ulos. Hengitä ja tuo tietoisuutesi varpaisiin, jalkoja ylös, vatsaan, rintakehään ja päähän. Tunne jalkapohjasi tukevasti maan pinnalla, olkapäät rentoina, pää suorana. Tunne yhteys koko kehoosi ennen kuin avaat silmäsi ja aloitat päivän. 

Numin Holistiset teet (Embrace, Presence, Purpose) tukevat mielen hyvinvointia kokonaisvaltaisesti yrttien, mausteiden, kukkien ja funktionaalisten ainesosien sekoituksella. Jokainen pakkaus sisältää oman meditaatioharjoituksensa.

Ainesosat: raakakaakao*, yerba mate*, rooibos*¤, sitruunankuori*, inkivääri*¤, latritsijuuri*, maca*, kardemumma*, korianteri*, mustapippuri*. *=luomu. ¤=Reilu kauppa. Luomuainesosia 100 %, Reilun kaupan ainesosia 24 %.
Lisätiedot: Luomu, vegaaninen, gluteeniton
Kofeiinipitoisuus: sisältää kofeiinia (medium)
Haudutusohje: 8-10 min, 95 °C (juuri kiehunut vesi)
Riittoisuus: 16 pussia

Numi valmistaa maapallon puhtaimmaksi kutsuttua teetä kiinnittäen tarkkaa huomiota tuotteidensa makuun, laatuun ja aitouteen sekä yritystoimintansa eettisyyteen ja ekologisuuteen. Teepusseissa käytetään vain kokonaisia teelehtiä, ei kitkeriä teejauheita. Lisämakua tuovat 100% aidot raaka-aineet: mausteet, hedelmät ja yrtit. Kaikki ainesosat ovat sertifioitua luomutuotantoa. Kestävillä pakkausmateriaaleilla Numi säästää tuhansia puita ja vähentää merkittävästi kaatopaikkajätettä. Tukku- ja vähittäismyyntipakkaukset on valmistettu kierrätettävästä kartongista, teepussit biohajoavasta suodatinpaperista, teepussin naru maatuvasta kuidusta, eikä pusseissa ole käytetty metallisia niittejä. Numi on yksi Yhdysvaltojen suurimmista Reilun kaupan teen maahantuojista. Yritys on mukana tukemassa lukuisia yhteisöprojekteja ja luomassa kestäviä työ- ja asuinympäristöjä ympäri maailman, mm. Pohjois- ja Etelä-Intiassa, Kiinassa ja Etelä-Afrikassa. 

Arvostelut 0 arvostelua