Embrace tee 16pss, Numi

Embrace tee 16pss, Numi
Embrace tee 16pss, Numi
7,50 €
Sisältää alv. 24.00 %
Tuote on tilapäisesti loppunut.
Tuotenumero 680692106015

Numi Embrace sulkee sinut hyväksyvän myötätuntoiseen syleilyynsä. Yhdistelmä 10 eri yrttiä ja luonnonainesta: aistillista hibiskusta ja ruusua, rauhoittavaa laventelia ja kamomillaa, lakritsia, seljankukkaa, limenkukkaa, neilikkaa, kanelia ja eteläamerikkalaista damianaa. Numi Embrace lisää rentoutta, tyyneyttä ja rakastavaa asennetta.

Hyväksymisen harjoitus (10 minuuttia päivässä)

Etsi rauhallinen paikka ja hetki. Rentouta keho, sulje silmät kevyesti ja hidasta hengitystä. Keskitä huomio hengitykseen, siihen miten vatsa kohoaa ja laskee. Kuvittele, että lämmin parantava valo täyttää sinut. Tunne lämpö ja turvallisuus, kun avaudut antamaan ja vastaanottamaan rakkautta, jota sydämesi tarvitsee. Universumi on runsauden lähde ja antaa uusia mahdollisuuksia silloin, kun olet valmis ne hyväksymään ja vastaanottamaan. 

Numin Holistiset teet (Embrace, Presence ja Purpose) tukevat mielen hyvinvointia kokonaisvaltaisesti yrttien, mausteiden, kukkien ja funktionaalisten ainesosien sekoituksella. Jokainen pakkaus sisältää oman meditaatioharjoituksensa.

Ainesosat: hibiskus*¤, ruusun terälehdet*, lakritsijuuri*, seljankukka*, limenkukka*, neilikka*, kaneli*, damiana*, laventeli*, kamomilla*. *=luomu. ¤=Reilu kauppa. Luomuainesosia 100 %, Reilun kaupan ainesosia 21%.
Lisätiedot: Luomu, vegaaninen
Teiinipitoisuus: Ei sisällä teiiniä (kofeiinia)
Haudutusohje: 8-10 min, 95 °C (juuri kiehunut vesi)
Riittoisuus: 16 pussia

Numi valmistaa maapallon puhtaimmaksi kutsuttua teetä kiinnittäen tarkkaa huomiota tuotteidensa makuun, laatuun ja aitouteen sekä yritystoimintansa eettisyyteen ja ekologisuuteen. Teepusseissa käytetään vain kokonaisia teelehtiä, ei kitkeriä teejauheita. Lisämakua tuovat 100% aidot raaka-aineet: mausteet, hedelmät ja yrtit. Kaikki ainesosat ovat sertifioitua luomutuotantoa. Kestävillä pakkausmateriaaleilla Numi säästää tuhansia puita ja vähentää merkittävästi kaatopaikkajätettä. Tukku- ja vähittäismyyntipakkaukset on valmistettu kierrätettävästä kartongista, teepussit biohajoavasta suodatinpaperista, teepussin naru maatuvasta kuidusta, eikä pusseissa ole käytetty metallisia niittejä. Numi on yksi Yhdysvaltojen suurimmista Reilun kaupan teen maahantuojista. Yritys on mukana tukemassa lukuisia yhteisöprojekteja ja luomassa kestäviä työ- ja asuinympäristöjä ympäri maailman, mm. Pohjois- ja Etelä-Intiassa, Kiinassa ja Etelä-Afrikassa. 

Arvostelut 0 arvostelua