Decaf ginger lemon tee 16pss, Numi

Decaf ginger lemon tee 16pss, Numi
Decaf ginger lemon tee 16pss, Numi
5,50 €
Sisältää alv. 24.00 %
Tuotenumero 0680692152609

Numi Decaf Ginger Lemon pussiteehen Numi on valinnut luomu vihreän teen, joka kasvaa Himalajan juurella, luonnonsuojelualueen ja sen villieläinten keskuudessa. Tämä vihreä tee on sertifioitua Reilua kauppaa kaikkialla muualla paitsi Euroopan markkinoilla.

Decaf Green Ginger -tee on kofeiinittomuudestaan huolimatta virkistävä, elvyttävä ja mielen selkeyttävä juoma. 

Helmikuusta 2019 alkaen Ginger Lemon -tee sisältää enemmän inkiväärin makua! Ainesosaluettelo täydentyi sitruunaverbenalla, sitruunamyrtillä ja lakritsijuurella. 


Ainesosat: Reilun kaupan inkivääri* (30%), Reilun kaupan kofeiiniton vihreä tee* (25%), sitruunaruoho* (20%), lakritsijuuri* (10%), sitruunaverbena* (10%), sitruunamyrtti* (5%). * Luomu. Reilun kaupan ainesosia yli 55 %.
Lisätiedot: Luomu, Reilun kaupan, vegaaninen
Teiinipitoisuus: Ei sisällä
Haudutusohje: 3-4 min, 95 °C
Riittoisuus: 16 pussia

Numi valmistaa maapallon puhtaimmaksi kutsuttua teetä kiinnittäen tarkkaa huomiota tuotteidensa makuun, laatuun ja aitouteen sekä yritystoimintansa eettisyyteen ja ekologisuuteen. Teepusseissa käytetään vain kokonaisia teelehtiä, ei kitkeriä teejauheita. Lisämakua tuovat 100% aidot raaka-aineet: mausteet, hedelmät ja yrtit. Kaikki ainesosat ovat sertifioitua luomutuotantoa. Kestävillä pakkausmateriaaleilla Numi säästää tuhansia puita ja vähentää merkittävästi kaatopaikkajätettä. Teepaketit ovat kompostoituvia ja valmistettu 85% kierrätysmateriaalista. Myös teepussit ovat biohajoavaa kuitua, eivät nailonia. Numi on yksi Yhdysvaltojen suurimmista Reilun kaupan teen maahantuojista. Yritys on mukana tukemassa lukuisia yhteisöprojekteja ja luomassa kestäviä työ- ja asuinympäristöjä ympäri maailman, mm. Pohjois- ja Etelä-Intiassa, Kiinassa ja Etelä-Afrikassa. 

Arvostelut 0 arvostelua