Breast-Feeding Complex 90kaps, Wild Nutrition

Wild Nutrition
Breast-Feeding Complex 90kaps, Wild Nutrition
Breast-Feeding Complex 90kaps, Wild Nutrition
33,00 €
Sisältää alv. 14.00 %
Tuote on tilapäisesti loppunut.
Tuotenumero 634158637698

Wild Nutritionin Breast-Feeding Complex on imetyksen tueksi kehitetty yhdistelmä ravintomuotoisia vitamiineja, kivennäisaineita ja yrttejä. Tarkoin valitut kivennäisaineet, yrtit ja vitamiinit ovat tärkeitä imetys-ajalle.

Valmiste sisältää B12-vitamiinia, jota tarvitaan hermoston ja psyykeen normaalin toimintaan, sekä rautaa, seleeniä ja sinkkiä, jotka vaikuttavat mieltä ja energia-aineenvaihduntaa virkistävästi, sekä ihon, hiusten ja kynsien terveyttä edistävästi. Nokkosta ja sarviapilaa on myös vuosisatojen ajan käytetty äideillä imetyksen tukena maidonerityksen ja laadun parantajina. Niiden luontaisten rauta- ja muiden kivennäisainepitoisuuksien ansiosta niitä on käytetty ravinteikkaina kasveina ravitsemaan äitiä synnytyksen jälkeen.

Tuote sisältää myös luteiinia, joka on äidinmaidossa esiintyvä pienen lapsen aivojen ja silmien kehitystä tueva karotenoidi. Sen pitoisuus äidinmaidossa on riippuvainen äidin raskauden ja imetyksen aikaisesta luteiinin saannista ja tutkimukset ovat osoittaneet, että imetyksen aikainen luteiinilisä saattaa lisätä sen saantia imetettävällä vauvalla.


Käyttöohje

kalsium Lithothamnium Calcareumista, luomu sarviapilajauhe, rauta mineraalivahvistetusta hiivasta, sinkki mineraalivahvistetusta Lactobacillus bulgaricuksesta,
luomunokkosjauhe, luteiini kehäkukkauutteesta, seleeni ja B12-vitamiini vitamiinivahvistetusta
hiivasta. Kasviskapseli (selluloosa). Ei sisällä: apuaineita, vehnää, soijaa, gluteenia, keinotekoisia
väriaineita, lisättyä sokeria, makuaineita eikä säilöntäaineita. Lopputuote ei sisällä elävää hiivaa.

Tuote soveltuu kasvissyöjille.

Food-Grown® Breast-Feeding Complex sisältää: Rautaa, joka auttaa vähentämään
väsymystä ja uupumusta ja edistää normaalia kognitiivista toimintaa, sinkkiä ja
seleeniä, jotka edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa sekä edistää
hiuksien ja kynsien pysymistä normaaleina, B12-vitamiinia, joka edistää hermoston
normaalia toimintaa ja kalsiumia, joka on tarpeellinen luuston pysymiselle normaalina.
Annostus: 3 kapselia päivässä. Tuote soveltuu kasvissyöjille. Jos sinetti kannessa on rikki tai puuttuu, tuotetta ei tule käyttää. Suositeltua
vuorokausiannosta ei tule ylittää.

Raskaana olevien, imettävien, lääkkeitä käyttävien ja lääkärin hoidossa olevien tulee konsultoida terveydenhuollon ammattilaista ennen ravintolisien käyttöä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.
Arvostelut 0 arvostelua