Sokeri-Detox 7pvä, Viridian

Viridian
Sokeri-Detox 7pvä, Viridian
Sokeri-Detox 7pvä, Viridian
9,90 €
Sisältää alv. 14.00 %
Tuotenumero 5060003593188

Oletko sokerikoukussa?

Viridian seitsemän päivän sokeri-detox -paketissa saat selkeät ohjeet sokerin vähentämiseen ruokavaliosta. Starttia terveellisempiin elämäntapoihin tulee mukana oleva kromia, kanelia ja alfalipoiinihappoa sisältävä ravintolisä. Kasviskapseli, vegaaninen.

Oppaan avulla voit mm. laskea päivittäisen sokerinsaantisi, valmistautua detoxiin ja tutustua herkullisiin resepteihin. Hyödynnä myös englanninkielinen mobiilisovellus (App Storessa ja Google Play -kaupassa) sekä Facebook-tukiryhmä.


  • Kromi on tärkeä mineraali, joka edistää veren glukoositasojen eli verensokerin pysymistä normaalina. 
  • Kanelia on tutkittu paljon, ja myös sillä on sokeriaineenvaihduntaan liittyviä ominaisuuksia. Ceyloninkaneliuute ei sisällä haitallista kumariinia. 
  • Alfalipoiinihappo (ALA) on monipuolinen eräänlainen vitamiinin ja rasvahapon välimuoto. Se sopii hyvin nykypäivän nopeatempoisen elämäntyylin rasittamille. 

Katso esittelyvideo!

Sisältää:- opas sokeridetoksin tekemiseen
- ravintolisä: kromia, kaneliuutetta ja alfalipoiinihappoa sisältävä kasviskapseli.

Ainesosat: ceyloninkaneliuute, alfalipoiinihappo, hydroksipropyylimetyyliselluloosa (kapselin kuori), kromipikolinaatti.

Vuorokausiannos 2 kapselia sisältää:
Kromi 1000 µg (2500 %*)
Ceyloninkaneliuute 400 mg
Alfalipoiinihappo 300 mg

* % päivittäisen saannin vertailuarvosta

Tuotetta ei ole säteilytetty eikä testattu eläinkokein. Ei sisällä gluteenia, vehnää, soijaa, maitotuotteita, laktoosia, lisättyä sokeria, suolaa, hiivaa eikä lisäaineita. Vegaaninen.

Käyttöohje:1 kapseli 2 kertaa päivässä ruokailun yhteydessä.Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Muista nauttia nestettä riittävästi valmisteen käytön yhteydessä. Säilytettävä kuivassa ja viileässä poissa pienten lasten ulottuvilta. Pidä tämä etiketti tallessa. Ei suositella raskaana oleville tai imettäville. 

Arvostelut 0 arvostelua