Triple Puhdistusvaahto 100ml, Rimita

Rimita
Triple Puhdistusvaahto 100ml, Rimita
Triple Puhdistusvaahto 100ml, Rimita
Tuotetta rajoitettu erä.
11,92 €
14,90 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24.00 %
Tuotenumero 6430058870081

RimitaTriple puhdistusvaahto sisältää ihoa hoitavia ja puhdistavia tyrnimarjaa, piharatamoa ja siankärsämöä, jotka tulevat puhtaasta Suomen luonnosta.  Pohjoisen vaativissa olosuhteissa kasvanut tyrni sisältää runsaasti ihoa korjaavia ja suojaavia rasvahappoja, E-vitamiinia ja antioksidantteja. Olemme myös hyödyntäneet ikiaikaista suomalaista yrttiosaamista: RimitaTriple puhdistusvaahdossa on tyrnin lisäksi myös piharatamoa ja siankärsämöä. 


Hyvinvoivan ihon hoitoon kuuluu puhdistus, joka poistaa epäpuhtauksia kuivattamatta ihoa.  RimitaTriple puhdistusvaahdon ainutlaatuinen koostumus varmistaa, että se puhdistaa ihon kuivattamatta sitä. Se sopii myös silmämeikin poistoon.

RimitaTriple sisältää ihoa hoitavia ja puhdistavia tyrnimarjaa, piharatamoa ja siankärsämöä, jotka tulevat puhtaasta Suomen luonnosta.  Pohjoisen vaativissa olosuhteissa kasvanut tyrni sisältää runsaasti ihoa korjaavia ja suojaavia rasvahappoja, E-vitamiinia ja antioksidantteja. Olemme myös hyödyntäneet ikiaikaista suomalaista yrttiosaamista: RimitaTriple puhdistusvaahdossa on tyrnin lisäksi myös piharatamoa ja siankärsämöä.  Piharatamo on antibakteerinen ainesosa, mikä puhdistaa ihon epäpuhtauksia luonnollisesti. Toinen vanha lääkekasvi siankärsämö on antibakteerinen ja vahvistaa verisuonistoa, joten sitä suositellaan couperosa-ihon hoitoon. Se myös supistaa ihohuokosia ja virkistää kasvojen ihoa. Kevyt ja raikas tuoksu sekä vaahdon hellivä pehmeys varmistavat miellyttävän käyttökokemuksen.

Riittoisa RimitaTriple puhdistusvaahto on kätevässä 100 ml:n pumppupullossa (voi ottaa mukaan myös lentokoneeseen).

Puhdistusvaahto toimii perustana ihonhoidolle

Kasvojen puhdistus toimii perustana kaikelle ihonhoidolle. Puhdistusvaahdon tehtävänä on poistaa kasvoille päivän aikana kertynyt lika, tali, meikit ja kuolleet ihosolut rikkomatta kuitenkaan ihon pintaa tai häiritsemättä sen pH-tasapainoa. RimitaTriple puhdistusvaahto tekee kaiken tämän luonnonmukaisin keinoin. Vaahtomuodossa oleva puhdistusaine on miellyttävän kevyt levittää.

Puhdistusvaahtoa suositellaan käytettäväksi aamuin ja illoin ja rankan hikitreenin jälkeen. Näin varmistat, että ihosi saa hengittää rauhassa. Kasvojen puhdistus on erityisen tärkeää silloin, jos kasvoille levittää jotain muita kauneudenhoitotuotteita, sillä kosmetiikka ja voiteet toimivat aina paremmin, jos sen levittää puhtaalle iholle.

Muista, että sinulle paras kasvojen puhdistusaine on sellainen, joka ei tee ihosta kuivaa tai kiristävän oloista! RimitaTriple sisältää luonnonmukaisia ainesosia, joiden tarkoituksena on estää ihon kuivuminen. Esimerkiksi glyseriini on ihon luonnollinen ainesosa, jonka tehtävänä on huolehtia ihon kosteutuksesta. Glyseriini sitoo itseensä suuren määrän vettä, jonka ansiosta ihon vesipitoisuus nousee.

Jokaisen iho on erilainen, joten kaikki tuotteet eivät sovi kaikille. Aiheeseen kannattaa perehtyä ja tehdä kokeiluja, jotta ihosi saa arvoisensa puhdistuksen. Älä vain osta tuotetta pelkän kauniin pakkauksen perusteella! Paras kasvojen puhdistusaine riippuu ihotyypistä – erilaisille ihmisille soveltuvat erilaiset tuotesisällöt. RimitaTriple puhdistusvaahto on monelle hyvä valinta luonnonmukaisen koostumuksensa ansiosta – näin vältyt vahvoilta ihoa ärsyttäviltä kemikaaleilta.

Puhdistusvaahto sopii hyvin myös miehille. Miesten iho joutuu myös kovalle koetukselle, mutta moni tyytyy silti pelkkään vesi- tai saippuapesuun. Tämä joko kuivattaa ihoa tai jättää ihon epäpuhtaaksi. Moni mies ei itse puhdistusvaahtoa suostu ostamaan, joten pullon voi antaa vaikka lahjana.

Usein kysytyt kysymykset

Minulla on ripsenpidennykset, voinko käyttää RimitaTripleä ripsien puhdistamiseen?

Kyllä voit, koska tuote ei sisällä mitään liuottavia öljyjä.

Soveltuuko RimitaTriple – puhdistusvaahto myös couperosan ihon hoitoon?

Kyllä, kotimaiset yrtit – piharatamo ja siankärsämö ovat antibakteerisia ja ihoa rauhoittavia sekä pintaverisuonia supistavia.

Kuivattaako RimitaTriple ihoa?

Ei kuivata, sen ainesosat ovat puhdistavia ja hoitavia. Asiakkaamme pitävät RimitaTriple puhdistusvaahdosta juuri tämän ominaisuuden vuoksi.


INCI

Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Hippophae Rhamnoides Fruit Extract, Rosa Damascena Flower Water, Achillea Millefolium Extract, Betaine, Propanediol, Plantago Lanceolata Leaf Extract, Tocopherol, Phenethyl Alcohol, Benzoic Acid, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Parfum (Natural)

Arvostelut 0 arvostelua