Triple Kasvovesi 100ml, Rimita

Rimita
Triple Kasvovesi 100ml, Rimita
Triple Kasvovesi 100ml, Rimita
Tuotetta rajoitettu erä.
14,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Tuotenumero 6430058870098

Luonnollinen RimitaTriple on kosteuttava kasvovesi, joka viimeistelee ihosi puhdistuksen. Kasvovesi on tärkeä osa päivittäistä ihonhoitoa. Se kosteuttaa ihoa ja lisää näin ihon kimmoisuutta sekä valmistaa ihon ottamaan vastaan hoitavan kasvovoiteen.  RimitaTriple sisältää hoitavaa tyrnimarjaa, piharatamoa ja siankärsämöä, jotka tulevat puhtaasta Suomen luonnosta. 

Luonnollinen RimitaTriple kosteuttaa ihoa ja viimeistelee puhdistuksen. Kasvovesi on tärkeä osa päivittäistä ihonhoitoa. Se kosteuttaa ihoa ja lisää näin ihon kimmoisuutta sekä valmistaa ihon ottamaan vastaan hoitavan kasvovoiteen. Luonnonkosmetiikka ja kasvovesi ovat loistava parivaljakko.

RimitaTriple sisältää hoitavaa tyrnimarjaa, piharatamoa ja siankärsämöä, jotka tulevat puhtaasta Suomen luonnosta. Pohjoisen vaativissa olosuhteissa kasvanut tyrni sisältää runsaasti ihoa korjaavia ja suojaavia rasvahappoja, E-vitamiinia ja antioksidantteja. Olemme myös hyödyntäneet ikiaikaista suomalaista yrttiosaamista: RimitaTriple kasvovedessä on tyrnin lisäksi myös piharatamoa ja siankärsämöä.  Piharatamo on antibakteerinen ainesosa, mikä puhdistaa ihon epäpuhtauksia luonnollisesti. Toinen vanha lääkekasvi siankärsämö on antibakteerinen ja vahvistaa verisuonistoa, joten sitä suositellaan couperosa-ihon hoitoon. Se myös supistaa ihohuokosia ja virkistää kasvojen ihoa. Luonnollinen kasvovesi on paras kasvovesi.

Rimita Triplen tuoksu on kevyt ja raikas, joten tässä on hyvä tuote sekä miehille että naisille.

RimitaTriple on pakattu kätevään 100 ml:n spraypulloon (voi ottaa mukaan myös lentokoneeseen).

Kasvovesi – miksi, milloin ja miten?

Onko tämä sinulle vielä tuntematon ihonhoitotuote? Tutustutaanpa sen oikeaan käyttötapaan ja tuotteesta saataviin hyötyihin.

Miksi kasvovettä käytetään?

Kasvovesi kosteuttaa ihoa ja viimeistelee ihon puhdistuksen. Kosteuttavan vaikutuksen lisäksi tuote supistaa ihohuokosia. Tämä tekee ihostasi pehmeämmän näköisen. Tämä saattaa kuulostaa nurinkuriselta – tuote kosteuttaa, mutta samalla se kuitenkin pienentää ihohuokosia. Hyvä kasvovesi tekee kuitenkin molemmat tehtävät. Kokeile vaikka itse!

Kasvoveden tarkoituksena on myös valmistaa iho kasvovoidetta varten. Kasvovoide imeytyy paremmin, kun iho on täysin puhdas ja valmiiksi kosteutettu. Voit ajatella asiaa miettimällä kuivunutta pesusientä: pesusieni ei ota mitään vastaan ennen kuin se on kunnolla kasteltu. Ihosi toimii samalla tavalla – täysin puhdasta ja kosteutettua ihoa on helpompi hoitaa.

Kasvovoiteen imeytymisen tehostamisen lisäksi se auttaa omalta osaltaan hehkuvan ja täyteläisen ihon tavoittelussa. RimitaTriplen luonnolliset ainesosat korjaavat, hoitavat ja suojaavat ihoasi.

Milloin sitä käytetään?

Kasvovettä käytetään osana päivittäistä kasvojen puhdistusta. Kasvojen puhdistus voidaan aloittaa esimerkiksi RimitaTriple puhdistusvaahdolla. Kasvojen puhdistuksen tarkoituksena on poistaa iholta meikki, lika ja kuolleet ihosolut. Puhdistuksen jälkeen otetaan käyttöön kasvovesi. Kasvoveden avulla puhdistus viedään loppuun ja samalla ihoa kosteutetaan.

RimitaTriple kannattaa ottaa osaksi joka päivästä ihon hoitoa. Voit käyttää sitä iltaisin ja aamuisin. Aamuisin kasvovesi sopii hyvin yön aikana erittyneen talin puhdistukseen. Lisäksi se auttaa tasapainottamaan ihosi luonnollista ph-arvoa. Ihosi kiittää luonnollisella hehkulla!

Miten tuote annostellaan?

Hyvinvoiva iho tarvitsee runsaasti kosteutta. Voit puhdistuksen jälkeen suihkuttaa RimitaTriple kasvovettä useamman kerran kasvojen iholle varmistaaksesi ihon lisäkosteutuksen. Muista käyttää kasvovettä heti puhdistuksen jälkeen! Näin saat tuotteesta parhaimman hyödyn irti.

Kasvoveden käyttö on yksinkertaista. Kasvovettä suihkutetaan kasvoille muutaman painalluksen verran. Suihkuta kasvovesi sopivalta etäisyydeltä, jotta se leviää sopivasti kasvoille. Sulje silmät ennen suihkuttamista.

Kasvoveden voi annostella myös puuvillaisella vanulapulla. Suihkuta tuotetta vanulapulle ja hiero sitä kevyesti kasvoillesi.

Usein kysytyt kysymykset

Miksi kasvovettä tulisi käyttää?

Valitettavan usein ihmiset unohtavat kasvoveden käytön ihonhoidossa. Se viimeistelee ihon puhdistuksen, valmistaa ihon ottamaan vastaan hoitavan kasvovoiteen ja kosteuttaa ihoa.

Millä tavoin RimitaTripleä voi käyttää?

Suosittelemme RimitaTriple – kasvovettä käytettäväksi ihonpuhdistuksessa puhdistusvaahdon jälkeen suihkuttamalla sitä kasvoille. Sen lisäksi kasvovettä voi käyttää myös ihon tehokosteuttajana suihkuttamalla sitä 3-4 kertaa ihoon. Silloin ensimmäisen suihkutuksen annetaan rauhassa imeytyä ihoon, jonka jälkeen toimenpide toistetaan kahdesta kolmeen kertaan.

INCI

Aqua, Propanediol, Glycerin, Hippophae Rhamnoides Fruit Extract, Rosa Damascena Flower Water, Achillea Millefolium Extract, Plantago Lanceolata Leaf Extract, Betaine, Tocopherol, Benzyl Alcohol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Parfum (Natural), Limonene

Arvostelut 0 arvostelua