Oliiviöljy Mild Mieto 3l, Bio Planete

Bio Planete
Oliiviöljy Mild Mieto 3l, Bio Planete
Oliiviöljy Mild Mieto 3l, Bio Planete
48,70 €
Sisältää alv. 14.00 %
Tuote on tilapäisesti loppunut.

Kylmäpuristettu Bio Planete Oliiviöljy Mild 3L on pehmeä, kevyt oliiviöljy, jonka mieto maku sopii niin kylmiin kuin kuumiinkin ruokiin tuomatta itseään liikaa esille. 3 litran kanisteri sopii erityisen hyvin suurkulutukseen kotona tai ammattikeittiössä. Pahvipakkauksessa öljy säilyy pitempään avaamisen jälkeen. Kätevän hanan avulla öljyä on helppo annostella.

Oliiviöljy on osa Välimeren ruokavaliota, jossa voi on korvattu oliiviöljyllä. Tyydyttyneiden rasvahappojen korvaaminen tyydyttymättömillä alentaa todistetusti veren kolesterolitasoja. Korkeat kolesteroliarvot lisäävät sydän- ja verisuonisairauksien riskiä. 

Valmistaja: Bio Planete
Alkuperä: Tunisia**
Tämän tuotteen kohdalla raaka-aine saattaa joissakin tapauksissa olla peräisin myös muista maista. Näin voi käydä erityisesti jos sato on jäänyt pieneksi tai raaka-aine-erät eivät täytä Bio Planeten korkeita laatuvaatimuksia. Kaikissa tapauksissa Bio Planete on testannut raaka-aineet, ja ne täyttävät 100-prosenttisesti yrityksen tiukat laatuvaatimukset. Raaka-aineen alkuperä mainitaan aina tuotteen etiketissä.
Ruokavalio: Sopii myös kasvisyöjille, vegaaneille ja raakaruokavalioon.
Säilytys: Säilytä huoneenlämmössä, valolta suojattuna.
Savuamispiste: Älä lämmitä savuamispisteen yli.

Ravintosisältö per 100ml:
Energia 3358 kJ (817 kcal)
Rasvaa 90 g
- joista tyydyttynyttä 16 g
- kertatyydyttymätöntä 63 g
- monityydyttymätöntä 11 g
Hiilihydraatteja 0 g
- joista sokereita 0 g
Proteiinia 0 g
Suolaa 0 g
E-vitamiinia 24 mg (200 %*)

Arvostelut 0 arvostelua