Punajuuri-piparjuuri levite 180g, Veggiestreet

Punajuuri-piparjuuri levite 180g, Veggiestreet

3,20 €
sis. 14 % ALV

                                                   


Veggiestreet Levite Punajuuri-Piparjuuri 180g - piparjuuren raikastama punajuuritanha ruuanlaittoon ja leivälle. 

Veggiestreet on loistava luomu-uutuus leivän ja sämpylöiden päälle tai voileivän ja patongin väliin. Yllättävän edullinen, huomattavan herkullinen ja todella helppokäyttöinen suosikki.

Veggie Streetin valtteja ovat parhaat luomuraaka-aineet ilman säilöntä- tai sakeutusaineita sekä lyhyt ja puhdas ainesosaluettelo, joka on koostettu todennetun ravitsemustietämyksen mukaisesti.

Veggie Street-tuotteiden valmistaja saksalainen Tofutown GmbH on alan pitkäaikainen pioneeri, joka luo innovatiivisia vaihtoehtoja lihalle luomukasviksista, -soijasta ja -tofusta. Tofutownin tarina alkoi 1988 Saksan Kölnissä pienessä 60 neliön liikkeessä, joka oli perustettu entisen lihakaupan tiloihin – aivan McDonaldsia vastapäätä. Tänä päivänä vegaaniset vaihtoehdot eivät ole enää pelkkä ilmiö tai trendi, ja niillä on erittäin vahva liittolainen: tulevaisuus!

Valmistaja: Tofutown GmbH, Saksa
Säilytys: Huoneenlämmössä.
Ainesosat: punajuuri* (34%), auringonkukkaöljy*, auringonkukansiemen* (14%), vesi, piparjuuri* (9%), punajuurimehutiiviste* (4%), omenamehutiiviste*, sitruunamehutiiviste*, viinietikka*, merisuola. *=luomu

Ravintosisältö per 100 g
Energiaa 1441 / 349 kcal
Hiilihydraatteja 6,2 g
Rasvaa 32,6 g
- joista sokereita 7,0 g
- josta tyydyttynyttä 4,1 g
Proteiinia 5,8 g
Suolaa 1,4 g


                    

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 4019738001285