Betaiinihydrokloridi & keltakatkero 650mg 90kaps, Viridian

Betaiinihydrokloridi & keltakatkero 650mg 90kaps, Viridian

24,20 €
sis. 14 % ALV

Betaiinihydrokloridia ja keltakatkeroa sisältävä ravintolisä aikuisille ruoansulatuksen tueksi. Keltakatkeron juuri tehostaa hydrokloridin eli suolahapon vaikutusta.

Sisältää:Vuorokausiannos (1 kapseli) sisältää
Betaiinihydrokloridi 650 mg
Keltakatkeron juurijauhe 50 mg

Ainesosat: Betaiinihydrokloridi, hydroksipropyylimetyyliselluloosa (kapselin kuori), keltakatkeronjuurijauhe, piidioksidi.

Tuotetta ei ole säteilytetty eikä testattu eläinkokein. Tuote ei sisällä gluteenia, vehnää, soijaa, maitotuotteita, laktoosia, lisättyä sokeria, suolaa, hiivaa eikä lisäaineita. Vegaaninen.

Käyttöohje:1 kapseli päivässä ruokailun yhteydessä tai terveydenhoidon ammattilaisen antaman erillisen ohjeen mukaan. Kapseli otetaan proteiinia sisältävän pääaterian yhteydessä. Betaiinihydrokloridi on tarkoitettu kuuriluontoiseen käyttöön ja lisäksi on tärkeää, että teet muutoksia ruokavalioosi ja muihin elämäntapoihisi.

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Muista nauttia nestettä riittävästi valmisteen käytön yhteydessä. Säilytettävä kuivassa ja viileässä poissa pienten lasten ulottuvilta. Mikäli poistat suojakääreen, pidä etiketti tallessa.
Ei suositella raskaana oleville tai imettäville.
Huom! Betaiinihydrokloridia ei saa käyttää, jos on todettu mahakatarri, maha- tai pohjukaissuolen haavauma, ruokatorven tulehdus tai jos käyttää mahahapon eritystä vähentävää lääkitystä.

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 5060003594710