Suolahammastahna, Weleda

Suolahammastahna, Weleda
Suolahammastahna, Weleda
7,95 €
Sisältää alv. 24.00 %
Tuotenumero 4001638098090

Weledan suolahammastahna on fluoriton hammastahna, joka puhdistaa hampaasi suolan ja mineraalipuhdistusaineiden avulla. Suolahammastahna puhdistaa tehokkaasti ja siinä on raikas maku. Natriumkarbonaatti estää ja vähentää haitallisia happoja suussa ja ehkäisee hammaskiven muodostumista hampaisiin.

Suolahammastahnassa on erityinen suolayhdistelmä, jossa on mm. merisuolaa stimuloiden syljen eritystä ja näin myös sylkirauhasten itsepuhdistavaa toimintaa. Suolainen maku ja piparmintun raikkaus lisäävät syljeneritystä ja stimuloivat suun itseään puhdistavia toimintoja.

Mirhamiuute auttaa pitämään suunontelon terveenä. Rataniajuuriuute vahvistaa suun limakalvoja ja ikeniä. Nämä ainesosat yhdessä kastanjankuoriuutteen kanssa tasapainottavat ikeniä ja pienet hiukkaset puhdistavat hampaat ehkäisten plakin ja hammaskiven muodostumista ja suojaten reikiintymiseltä.

KÄYTTÖ: Harjaa kevyesti ja huolellisesti  hammasharjalla, jotta tahna levittyy tasaisesti hampaisiin. Huuhtele suu vedellä. Pese hampaat aamuin illoin.

PAKKAUS: Kierrätettävä muovipakkaus.


Keskeiset ominaisuudet:

Natrue-sertifioitu
Vegaaninen
Pakkauskoko 75 ml
Fluoriton

Arvostelut 0 arvostelua