Triple kasvovoide, Rimita

Rimita
Triple kasvovoide, Rimita
Triple kasvovoide, Rimita
32,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Tuotenumero 6430058870029

Luomulaatuinen RimitaTriple on syväkosteuttava anti-aging kasvovoide kuivalle iholle ja sekaiholle. Siinä yhdistyy ainutlaatuisen hoitava suomalainen tyrnimarja muihin luomulaatuisiin ainesosiin, joita ovat rosmariiniuute, kylmäpuristettu arganöljy sekä e-vitamiini. Kosteuttavina ainesosina toimivat luomulaatuinen manteliöljy ja karitevoi (sheavoi) sekä luonnollinen glyseriini. Kasvovoiteen tuoksu on mieto ja luonnonmukainen (appelsiininkukkavesi).

Jotta tässä olisi paras kosteusvoide kasvoille, halusimme kasvovoiteeltamme kolmea ominaisuutta; luomulaatuisuuden sekä syväkosteuttavan, anti age vaikutuksen. Näistä lähtökohdista lähdimme kehittämään kasvovoidetta. Näistä kolmesta ominaisuudesta juontuu myös tuotteen nimi – RimitaTriple. Triple on tuotekehitetty ja valmistettu 100%:sti Suomessa.

RimitaTriplen kolmet kasvot

RimitaTriplellä on lukuisia hyviä ominaisuuksia. Katsotaanpa, minkä vuoksi se on erityisen hyvä kasvovoide ikääntyvälle iholle ja kasvojen kosteutukseen – ja miksi se toimii erityisen hyvin myös meikinalusvoiteena.

RimitaTriple on hyvä kasvovoide ikääntyvälle iholle

Triple on hyvä kasvovoide ikääntyvälle iholle, koska se sisältää tyrniuutetta ja e-vitamiinia kahdesta lähteestä; kylmäpuristetun arganöljyn kautta sekä lisättynä e-vitamiinina. Tyrnien kasvuolosuhteet ovat yksiä maailman kovimmista ja kasvi joutuu kehittämään runsaasti fenoleja (antioksidantti) selviytyäkseen karussa ja kylmässä säässä. Nämä antioksidantit siirtyvät tyrnimarjaan, josta uutteen kautta RimitaTripleen ja siitä kasvojesi iholle. Myös rosmariiniuute sisältää runsaasti antioksidantteja. Antioksidantit ja fenolit yhdessä e-vitamiinin kanssa lisäävät ihon kimmoisuutta ja elastisuutta pitäen sen nuorempana pitkään. Anti age vaikutus tulee tässä tuotteessa ikään kuin kasvojen kosteuttamisen sivutuotteena jokapäiväisessä käytössä.

Anti age voiteen (kansankielellä ryppyvoide) käyttö on paras aloittaa jo alle 30-vuotiaana parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Ikääntymisen vaikutukset kannattaa ennemmin minimoida ennaltaehkäisten kuin jälkikäteen. Ennaltaehkäisyyn kuuluu myös kokonaisvaltainen elämäntavoista huolehtiminen – terveelliset elämäntavat ja suojautuminen auringon UV-säteilyltä ovat parhaimmat keinot ihonhoidossa. Muun muassa huono ruokavalio, stressi, väsymys sekä hormonaaliset muutokset vaikuttavat ihon ikääntymiseen. Ikääntymisen seurauksena iho ohenee ja sen toimintakyky heikkenee. Tämä aiheuttaa ihon kuivumista, vähentää kimmoisuutta ja alentaa sen puolustuskykyä.

Paras kasvovoide ikääntyvälle iholle on terveelliset elämäntavat ja suojautuminen auringon UV-säteilyltä – RimitaTriple tulee hyvänä kakkosena.

RimitaTriple on hyvä kosteusvoide kasvoille

Kasvojen ihon kuivuuteen vaikuttavat monet tekijät. Sisäisistä tekijöistä aiemmin mainitut ruokavalio, stressi, väsymys ja hormonaaliset muutokset saattavat vaikuttaa ihon terveyteen. Sisäisten tekijöiden lisäksi myös ulkoiset tekijät, kuten auringonpaiste ja pakkanen, vaikuttavat ihon kosteustasapainoon.

RimitaTriple on hyvä kosteusvoide kasvoille, sillä se sisältää sheavoita sekä luontaista glyseriiniä, jotka ovat tehokkaita ihon syväkosteuttajia.

Karitevoi (eli sheavoi) on kasvirasvaa, jota saadaan Afrikasta kotoisin olevasta voipuun pähkinästä. Se on nimensä mukaisesti hyvin öljyrikas pähkinä, jota käytetään luonnonkosmetiikan lisäksi myös ruokana. Karitevoilla on vahvoja antioksidanttisia ominaisuuksia – sen ravintosisältö on verrattavissa vihreään teehen ja neitsytoliiviöljyyn. Glyseriiniä taasen löytyy luontaisesti ihmisen ihosta. Glyseriini toimii ihon kosteuttajana sitomalla itseensä painonsa verran vettä. Kosteusvoiteessa käytetty glyseriini toimii siis samoin kuin ihon luonnollinen glyseriini – se lisää ihon vesipitoisuutta ja toimii näin luonnollisena kosteuttajana.

RimitaTriple meikinalusvoiteena

Tämä tuote mahtuu myös kategoriaan meikinalusvoide. Triplen palautteissa on usein kiitelty kasvorasvan mattapintaisuutta, mikä auttaa meikin kiinnittymistä ihoon, vaikka kasvorasva on alla. RimitaTripleä voi käyttää sekä yö- että päivävoiteena. Halutessaan kosteusvoidetta voi jatkaa arganöljyllä notkeammin levittyvän rasvan aikaansaamiseksi.


Arvostelut 0 arvostelua