GTF chromium & antioxidants 60kaps, Wild Nutrition

GTF chromium & antioxidants 60kaps, Wild Nutrition
GTF chromium & antioxidants 60kaps, Wild Nutrition
24,60 €
Sisältää alv. 14.00 %
Tuotenumero 0610370601563

Koko perheelle kehitetty ainutlaatuinen yhdistelmä Food–Grown® GTF-kromia, ravinteita ja yrttejä, liialliseen makeanhimoon ja veren glukoositasojen pysymiseen normaalina.


Valmiste tukee myös tervettä painonhallintaa, edistää normaalia hiilihydraattiaineenvaihduntaa silloin, kun pyritään tukemaan normaalia ruokahalua sekä kasvattamaan kuntoa.


Wild Nutrition Food–Grown® GTF Chromium –valmisteessa käytetään erittäin bioaktiivista muotoa kromista, edistämään veren glukoositasojen pysymistä normaalina. Kromin on osoitettu osallistuvan myös energia-aineenvaihduntaan sekä tukevan painonhallintaa.


Tutkimukset osoittavat, että GTF-kromi paransi veren sokeriarvoja 6 kuukauden käytön jälkeen 57%.

Pääasialliset hyödyt


• Sinkki edistää normaalia hiilihydraattiaineenvaihduntaa


• Kromi edistää veren glukoositasojen pysymistä normaalina


• E-vitamiini edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä


WILD NUTRITION - 100 % LUONNOLLISET RAVINTOLISÄT


Ainutlaatuinen Brittiläinen Wild Nutritionin valmistaa korkealuokkaisia ja ruokamuodossa olevia vitamiini- ja kivennäisainevalmisteita. Solutasolla ruuansulatuselimistö ja kehon kudokset ovat sopeutuneet hyödyntämään ennen kaikkea luonnollisia ruuassa olevia ravinteita. Wild Nutrition -tuotteissa ravintoaineet on huolellisesti kasvatettu Food-Grown®- menetelmällä täysravinnossa. Lopputuote on äärimmäisen ravinnetiheä, mutta täysin luonnollinen ravintokapseli, jonka kehosi solut ottavat luonnollisena ravintona vastaan. Tuotteet ovat tutkitusti tehokkaita jopa pieninä annoksina.

Käyttöohje    2 kapselia päivässä nesteen kera. Suositeltavaa vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote soveltuu kasvissyöjille ja vegaaneille. 100% kosher.


Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio sekä terveelliset elintavat ovat tärkeitä. Raskaana oleville ja alle 11-vuotiaille lääkärin tai terapeutin ohjeen mukaan.


SÄILYTYS: Kuivassa huoneenlämmössä ja lasten ulottumattomissa. Parasta ennen ja eränumero pakkauksen pohjassa. Lajitellaan lasinkeräykseen.

Ravintosisältö    2 KAPS SISÄLTÄÄ (% VUOROKAUTISEN SAANNIN VERTAILUARVOSTA VSV)*:

C-vitamiini 60 mg 72%

E-vitamiini 20 mg a–TE** 166%

Sinkki 5 mg 50%

Seleeni 50 μg 90%

GTF-kromi 120 μg 300%*Vuorokautisen saannin vertailuarvosta/ Av dagligt referensintag **a-TE=alfa-tokoferoliekvivalentti

GTF-glukoositoleranssitekijä / glukostoleransfaktor

Tuotemerkki    Wild Nutrition

Valmistaja    Wild Nutrition

Valmistusmaa    Yhdistynyt kuningaskunta

Arvostelut 0 arvostelua