Orgaaninen sokerisaippua Baby mild tuoksuton 355ml, Dr. Bronner's

Orgaaninen sokerisaippua Baby mild tuoksuton 355ml, Dr. Bronner's
Orgaaninen sokerisaippua Baby mild tuoksuton 355ml, Dr. Bronner's
Tuotetta rajoitettu erä.
15,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Tuotenumero 0018787830543

4-in-1 Orgaaniset pumppusaippuat sopivat hyviä käsien, kasvojen, vartalon ja hiusten pesuun. Hellävaraiset niin keholle kuin planeetallekin! Reilun kaupan ja orgaaninen sokeriruoko antaa saippuoille täyteläisen karamellin värin ja makean tuoksun. Sokeri yhdistettynä valkoiseen rypäleeseen ravitsee, kosteuttaa ja pehmittää ihoasi ja toimii luonnollisena kuorintana. Orgaanista shikakai jauhetta on perinteisesti käytetty Intiassa hiusten hoitoon. Sillä on matala PH arvo ja se on hellävarainen päänahalle ja hiuksille. Orgaaniset kookospähkinä-, oliivi- ja hamppuöljyt muodostavat kermamaisen kastilia vaahdon ja ovat meidän perinteistä saippuanvalmistusta!


Tuoksuton Baby-Mild ei sisällä eteerisiä öljyjä.


Dr. Bronner'sin sitoutuminen sosiaaliseen oikeudenmukaisuuteen, ympäristön kestävyyteen ja progressiiviseen liiketoimintaan on osa yrityksen missiota panna käytäntöön yrityksen perustajan Emanuel Bronnerin kirjoittamat, yrityksen ikonisiin etiketteihin painetut periaatteet. Dr. Bronner’sin kanssa voit joka päivä tehdä maailmasta vähän paremman. “We are All-One or None” Olemme kaikki yhtä tai emme mitään. All-One!Sertifikaatit: Orgaaninen (USDA) ja Reilun kaupan (Fair for Life). 


Sisältää:Sucrose (Cane Sugar*‡), Vitis Vinifera Juice (White Grape Juice *), Potassium Cocoate (Saponified Coconut Oil*‡), Potassium Palm Kernelate (Saponified Palm Kernel Oil *‡), Potassium Olivate (Saponified Olive Oil *‡), Potassium Hempate (Saponified Hemp Oil *), Potassium Jojobate (Saponified Jojoba Oil *), Glycerin,* Acacia Concinna Fruit Powder (Shikakai Powder*), Citric Acid, Tocopherol (Vitamin E)

*Luomusertifioitu raaka-aine ‡ Sertifioitu Reilun Kaupan raaka-aine

Käyttöohje: 4-in-1 Orgaaniset pumppusaippuat sopivat niin käsien, kasvojen, vartalon kuin hiustenkin pesuun. Orgaaninen shikakai jauhe ja orgaaninen sokeri tekee tästä saippuasta hyvän hiusten pesuaineen.

Vinkki! Hiusten pesu: Käytä pesun jälkeen miedosti hapanta hiusten hoitoainetta. Se säilyttää hiusten luonnollisen PH:n ja jättää ne silkinpehmeiksi.


Arvostelut 0 arvostelua