Astianpesukonesuola 2,5kg, Ecodoo

Astianpesukonesuola 2,5kg, Ecodoo

9,50 €
sis. 24 % ALV

Ecodoo astianpesukonesuola on erityisesti astianpesukoneelle suunniteltu, pesutulosta parantava, raudaton ja konetta sekä astioita hellivä astianpesukonesuola. Suola auttaa estämään koneen kalkkeutumista ja suojaa astioita korroosiolta. Astianpesukonesuolaa kannattaa lisätä erityisesti kovan pohjaveden alueella.

Tavallinen merisuola ei sovi koneeseen, koska se voi sisältää epäpuhtauksina karbonaatteja ja rautaa, jotka voivat rikkoa koneen vedenpehmenninlaitteiston. Tuote on hajusteeton, väriaineeton ja turvallinen myös muiden kuin Ecodoon astianpesuaineen kanssa käytettynä.

Ecodoo astianpesukonesuola on täysin luonnollinen tuote. Iso 2.5 kg pakkaus kestää erittäin kauan, sillä suolaa kuluu erittäin vähän yhdellä pesukerralla. 

Tuote on Ecocert-sertifioitu, vegaaninen luonnonmineraali. 100 % luonnolliset raaka-aineet. Ecodoo lahjoittaa 1 % liikevaihdosta 1 % For The Planet -järjestölle. 

KÄYTTÖ: Täytä astianpesukoneen suolasäiliö valmistajan ohjeiden mukaisesti. Lisää suolaa kulutuksen mukaan. Suosittelemme käyttämään myös huuhtelukirkastetta. 

PAKKAUS: Kierrätettävä ohut muovikääre. 

Keskeiset ominaisuudet:

Ecocert-sertifioitu 

Vegaaninen

Ei testattu eläinkokein

Pakkauskoko 2.5 kg


ECODOO-LUPAUS

Ecodoo tekee töitä ihmisten ja ympäristön eteen. Tuotantoprosessit ovat ympäristöystävällisiä. Tuotteiden koostumus on tiivistetty ja mahdollisimman riittoisa, ja siten ympäristölle ystävällinen. Kaikki ainesosat ovat peräisin luonnosta. Tuotteissa ei käytetä:

-optisia kirkasteita
-keinotekoisia hajusteita, väriaineita tai säilöntäaineita
-petrokemian ainesosia
-mineraaliöljyä tai silikoneja
-synteettisiä emulgointiaineita (PEG-yhdisteet)
-raaka-aineita muuntogeenisistä kasveista (GMO-vapaa)
-ammoniakkia, voimakkaasti emäksisiä ainesosia tai voimakkaita happoja
-fosfaatteja tai fosfonaatteja
-klooria tai kloorijohdannaisia
-eläinkokeita tuotekehityksessä yrityksen tai kolmansien osapuolien toimesta
-biohajoamattomia ainesosia

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 3380380006548