Pyykinpesuaine kamomilla, 1,5L, Ecodoo

Pyykinpesuaine kamomilla, 1,5L, Ecodoo
Pyykinpesuaine kamomilla, 1,5L, Ecodoo
11,45 €
Sisältää alv. 24.00 %
Tuotenumero 3380380087509

Ecodoo pyykinpesuneste on erittäin riittoisa yleispyykinpesuaine. Ihana ja raikas kamomillan tuoksu, joka on peräisin luonnollisista eteerisistä öljyistä. Tuote on erittäin tiivistetty: 1,5 l pakkaus vastaa  yli 3 litraa tavallista pyykinpesunestettä ja se sopii myös käsinpesuun. Voit käyttää tuotetta 90-lämpötila-asteeseen saakka.

Ecodoo pyykinpesuainetta voit käyttää myös kovan pohjaveden alueella eikä se vahingoita sakokaivoja. Ecodoo on turvallinen valinta myös kunnallisen jätevesiverkoston ulkopuolella käytettynä, sillä se sisältää nopeasti biohajoavia ainesosia.

Tuote on hellä iholle ja tekstiileille. Tuote on saanut Ecocert-sertifikaatin osoituksena ekologisuudestaan. Pyykinpesunesteessä on mieto, luonnollisista eteerisistä öljyistä peräisin oleva kukkainen kamomillantuoksu. Tuoksu on erittäin luonnollinen eikä lainkaan voimakas, ja kuivasta pyykistä sitä ei enää huomaa muuta kuin raikkautena ja puhtaan pyykin tuoksuna.

Ecodoo on eettinen valinta!

Ecodoon valmistaja ei testaa tai testauta ainesosia tai valmista lopputuotetta eläinkokein. Raaka-aineina käytetään vain kasvi- ja mineraaliperäisiä ainesosia. Tuote on vegaaninen ja valmistaja maksaa 1 % tuotteen liikevaihdosta 1 % For The Planet järjestölle Lue sivun lopusta Ecodoo-lupaus.


KÄYTTÖ: Annostele noin 15-20 ml/koneellinen pyykkien likaisuudesta sekä veden kovuudesta riippuen. Käytä annostelussa apuna pesupalloa (ei tule mukana paketissa). Jos haluat voimakkaasti valkaisevan vaikutuksen, voit käyttää tuotteen kanssa myös ekologista valkaisujauhetta. Käsinpesussa annostele noin 13 ml 5 litraan haaleaa vettä.

PAKKAUS: Kierrätettävä muovipakkaus. 

Keskeiset ominaisuudet:

Ecocert-sertifioitu ja vegaaninen
Mieto kasviperäinen hajuste
Sopii kirjo- ja valkopyykille sekä käsinpesuun
Riittää jopa 60 koneelliseen
Pakkauskoko 1500 ml


Arvostelut 0 arvostelua