Diet food fettuccine keto

Diet food fettuccine keto

4,75 €
sis. 14 % ALV
päiväys 15.1.22

Diet Food Fettuccini eli nauhamakaroni on varsinaista pikaruokaa terveydestään ja painostaan huolehtiville ihmisille ja sopivat kaikenlaiseen ruokaan – keitosta jälkiruokaan. Ne ovat kiireisen ihmisen pelastus, sillä maittava ja terveellinen annos valmistuu hetkessä. Herkullista pikaruokaa, josta tykkää niin perheen pienemmät kuin vanhemmatkin.

Pastat sopivat kaikille ja erityisesti laihduttajille, keto-ruokavalioon, karppaajille, keliaakikoille, kasvissyöjille ja vegaaneille. Tuote ei sisällä gluteiinia, vehnää eikä soijaa.

Nauhamakaroni on valmistettu Aasiassa kasvavan Amorphophallus Konjac -kasvin vesiliukoisesta Glucomannan -kuidusta. Kuitua sisältävät ruoka-aineet pitävät nälkää kauemmin sekä auttavat suolen toimintaa. Mitä enemmän syö sen parempi. Näiden kanssa pätee hyvin sanonta: ”Syö kuin sisilialainen ja pysyy hoikkana kuin tokiolainen”.  

Vaihtamalla normaalin pastan Diet Food pastaan, laskee hiilihydraattien määrä / 100 g annos 72,3 grammasta 1,1 grammaan. Yksinkertainen, maukas ja terveellinen tapa vähentää hiilihydraattien määrää ja päivittäistä kaloriensaantia!

Sisältää:Konjac Glucomannan, vesi, kalsiumkarbonaatti (kalkki)

Ravintoarvo / 100g energiaa 33 KJ/ 8 kcal
Hiilihydraatteja: 1,1 g
Proteiinia: <0,3 g
Ravintokuitua: 1,8 g

Käyttöohje:Diet Food -tuotteet on esikypsytetty, joten ne valmistuvat 2 minuutissa. Huuhdo pasta juoksevan veden alla siivilässä, kuumenna (keitä, paista pannulla tai uunissa, höyrytä), ja mausta. Pasta on itsessään mautonta, mutta imee herkästi makua itseensä.

Säilyy normaalissa huoneenlämmössä pakkauksessa olevaan päiväykseen asti. Avattu pakkaus säilyy jääkaapissa 2-3 päivää.

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 5901549275063