Sähköpostikonsultaatio A

Sähköpostikonsultaatio A

15,00 €
sis. 24 % ALV

Valitse tämä vaihtoehto, kun tarvitset varmistusta, mikä olisi sinulle sopiva tuote tai tuotekokonaisuus, eikä sinulla ole käytössä lääkityksiä. Lähetä sähköposti osoitteeseen neuvonta@tupalanmaenpuoti.com . Saat vastauksen, kun maksusuorituksesi on vastaanotettu.

Kerro viestissäsi:

sukupuoli, ikä sekä asia, johon tarvitset neuvoa. Kerro esim oireet ja milloin nämä ovat alkaneet. Kerro myös jos sinulla on jokin diagnosoitu sairaus, vaikkei lääkitystä olekaan.

Viestiisi vastaa dipl.ravintoterapeutti Tiina Ojala. Neuvonta on vaitiolovelvollisuuden alaista. Vastaus viestissä saat 15€:n arvoisen alekoodin mahdollisesti tarvitsemiisi tuotteisiin ja näin ollen neuvot ovat ilmaisia ostosten yhteydessä, kuten se olisi myymälässäkin.

Jos sinulla on useampia oireita, suosittelen valitsemaan ravintoterapia vastaanoton, joka on mahdollista toteuttaa tällä hetkellä myös etäyhteyden välityksellä. Tällöin mietitään tilannetta laajasti, kokonaisvaltaisesti haastatellen ja kartoittaen. Mietitään myös mitä muutoksia on mahdollisesti hyvä tehdä ruokavalioosi ja millä tavoin tukea kehoasi tukiravinteilla.  

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.