Pohjolan marjat- kotimainen marjajauhesekoitus 120g, Foodin

Pohjolan marjat- kotimainen marjajauhesekoitus 120g, Foodin
Pohjolan marjat- kotimainen marjajauhesekoitus 120g, Foodin
14,95 €
Sisältää alv. 14.00 %
Tuote on tilapäisesti loppunut.
Tuotenumero 6430055218824

Tähtiä kuin Otavassa, marjoja on Pohjolassa. Kotimainen Pohjolan marjat -sekoitus sisältää seitsemää eri kylmäkuivattua marjajauhetta, jotka tiivistävät Pohjoisen luonnon villien ja viljeltyjen marjojen parhaat ominaisuudet. Tuote on 100 % kotimainen – aina raaka-aineista valmistukseen ja pakkaamiseen saakka. Sekoitukseen on lisätty myös maitohappobakteereja.

Monipuolinen sekoitus on helppokäyttöinen ja hyvänmakuinen, sopien koko perheelle. Käytä sellaisenaan esimerkiksi jogurtin, puuron tai smoothien joukossa. 1 rkl marjajauhesekoitusta vastaa noin 1 dl tuoreita marjoja.

Marjajauhesekoitus sisältää seitsemää eri kylmäkuivattua marjajauhetta, jotka tiivistävät Pohjoisen luonnon villien ja viljeltyjen marjojen parhaat ominaisuudet. Tuote on 100 % kotimainen – aina raaka-aineista valmistukseen ja pakkaamiseen saakka.

HUOM!

Ajan myötä tuote saattaa paakkuuntua, sillä marjajauhesekoitus on 100% luonnontuote, eikä sisällä pakkuuntumisenestoaineita. Paakkuuntuminen ei vaikuta tuotteen laatuun tai säilyvyyteen. Paakkuuntumista voi ehkäistä ravistamalla purkkia tai sekoittamalla sisältöä tasaisin väliajoin. Säilytä huoneenlämmössä valolta suojattuna.

Ensisijainen tavoitteemme on käyttää ainoastaan suomalaisia lasipurkkeja. Tällä hetkellä käyttöömme sopivia mustia lasipurkkeja on saatavilla kahta kokoa: 250 ml ja 500 ml. Pohjolan marjat pakataan tähän suurempaan 500 ml lasipurkkiin, koska pienemmässä purkissa pakkauskoko jäisi hyvin epäkäytännölliseksi. Pölyävä jauhe vaatii esimerkiksi siemeniä enemmän pakkaukselta tilaa pakkausvaiheessa, ja mikäli täyttäisimme nykyisen pakkauksen aivan täyteen, nousisi yhden purkin hinta liian korkeaksi. Etsimme jatkuvasti kaikkia tarpeitamme ja asiakkaiden toiveita palvelevia pakkausmuotoja arvoistamme tinkimättä. Haluamme tukea suomalaista työtä ja yrittäjyyttä ja jatkossakin ostaa pakkausmateriaalimme Suomesta.

Arvostelut 0 arvostelua