Salaattisekoitus 160g, Foodin

Salaattisekoitus 160g, Foodin

4,50 €
sis. 14 % ALV

Foodinin aktivoidulla suolaisella salaattisekoituksella viimeistelet herkullisesti, ravinteikkaasti ja visuaalisesti salaatit ja muut ruoat.

Sekoituksessa maistuu ihanan pehmeät aktivoidut kurpitsansiemenet, cashewpähkinät, auringonkukansiemenet sekä pinjansiemenet, jotka saavat parikseen kauniin punaisen ja maistuvan gojimarjan. Sekoitus sopii kaikenlaisten salaattien pariksi, ja sitä voi ripotella myös muihin ruokiin, milloin vain siltä tuntuu. Sekoitus sopii myös naposteltavaksi sellaisenaan tai myslin tapaan.

Aktivointi tarkoittaa pähkinöiden ja siementen liottamista, esi-idättämistä ja kuivattamista. Aktivointi tekee raaka-aineista helpommin sulavia jolloin ravinteet ovat paremmin hyödynnettävissä, sekä koostumuksesta ihanan rapsakan. Foodin on kehittänyt myös aktivoidut Trail Mix -evässekoitukset, joista saat helpon ja hyvn ravinnerikkaan välipalan, liikuit sitten metsäpolulla tai kohti pitkää palaveripäivää.

Säilytä huoneenlämmössä auringonvalolta suojattuna.


AINESOSAT: Aktivoitu kurpitsansiemen*, aktivoitu cashewpähkinä*, aktivoitu auringonkukansiemen*, goji-marja*, pinjansiemen*, merisuola / Aktiverade pumpafrön*, aktiverade cashew*, aktiverade solrosfrön*, goji bär*, pinjenöt*, havssalt *= luomu/ekologisk

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 6430051820854