Biohacker's Work

Biohacker's Work
Biohacker's Work
3,95 €
Sisältää alv. 14.00 %
Tuote on tilapäisesti loppunut.
Tuotenumero 6430051821219

Tumma ja vahva Biohakkerin Work-raakasuklaa on suunniteltu kognitiivista työtä vaativiin tilanteisiin, kuten opiskeluun tai tietotyöhön. Se sisältää reilun annoksen metsämustikkaa, jonka flavonoidit, erityisesti antosyaanit, parantavat muistia ja tehostavat kognitiivista suorituskykyä. 

Work-suklaa sisältää myös siiliorakas- (lion´s mane) sekä chocamine-uutetta. Tutkimusten mukaan siiliorakkaan sisältämä Erinace A lisää hermokasvutekijöiden (NGF) tuotantoa erityisesti etuaivolohkolla. Alustavien tutkimusten mukaan siiliorakas voi parantaa myös verensokerin hallintaa ja muistin toimintaa. Chocamine on kaakaosta tehty tiiviste, jonka avulla saat yhdestä suklaalevystä irti usean suklaalevyn vaikutukset mm. polyfenolien, anandamidin ja teobromiinin osalta. Chocaminen sisältää teobromiini on suklaassa esiintyvä kofeiinin tapainen stimulantti, jonka vaikutus on kofeiinia tasaisempi ja pidempi.

Foodinin raakasuklaat ovat pitkäaikaisen intohimon ja vastuullisen kehittämisen tulos. Perustaja Lasse Jalkanen on tunnettu suuresta rakkaudestaan raakasuklaaseen, minkä vuoksi suklaat ovat erityisen tärkeä tuoteryhmä Foodinilla. 

Suklaan raaka-aineena käytetään Criollo-alkuperäislajikkeen kaakaopapuja, joita sadat perheet viljelevät elämäntyökseen Perun Amazonialla sademetsän sydämessä. Kaakao on yksi maapallomme kompleksisimmista ja ravinteikkaimmista raaka-aineista. Se sisältää jopa yli 1200 aktiivista ainesosaa, mm. luonnollisia entsyymejä, antioksidantteja sekä mineraaleja.

Makeutensa tämä raakasuklaa saa maailman kestävimmäksi makeuttajaksi tituleeratusta indonesialaisesta kookossokerista, jossa on alhainen glykeeminen indeksi. Kaikkiin suklaatuotteisiimme on lisätty Bacillus coagulans -probiootteja, jotta saamme herkullisiin suklaisiimme entistä enemmän hyvää tekeviä ominaisuuksia!

Foodinin raakasuklaa valmistetaan suomalaisena käsityönä Jyväskylän tehtaalla. Raakasuklaan valmistus tapahtuu perinteisellä kivimylly- eli stone ground -menetelmällä, jossa jättimäiset myllynkivet jauhavat kahdesta kolmeen vuorokautta raaka-aineet suklaamassaksi. 

Valmistusprosessin matalalla, alle 42 asteen, lämpötilalla varmistaa, että ravinteet pysyvät tallella valmiiseen tuotteeseen asti. Hellävarainen kivimylly-käsittely vaikuttaa myös suklaan rakenteeseen ja pehmeyteen. 

Nämä raakasuklaat ovat vegaanisia, eivätkä ne sisällä lainkaan säilöntä- tai lisäaineita. Ei tarvitse kuin vilkaista ainesosalistaa – näissä suklaissa ei ole mitään turhaa. Kaikki Foodinin raakasuklaatuotteet ovat saaneet Avainlippu-merkin osoituksena suomalaisesta osaamisesta ja työstä. 

AINESOSAT:

Kaakaonibs*, kaakaovoi*, kookossokeri*, metsämustikka*, Chocamine-uute (teobromiinin), lion’s mane (siiliorakas) -uute, vanilja*, merisuola, bacillus coagulans-probiootti/kakaonibs*, kakaosmör*, kokossocker*, blåbär*, Chocamine-ekstrakt (teobromin)*, lion’s mane-ekstrakt, vanilj*, havssalt, bacillus coagulans-probiotika
*= luomu/ekologisk

Arvostelut 0 arvostelua