Biohacker's Exercise 40g suklaa, Foodin

Biohacker's Exercise 40g suklaa, Foodin
Biohacker's Exercise 40g suklaa, Foodin
3,95 €
Sisältää alv. 14.00 %
Tuotenumero 6430051821202

Tämä tumma raakasuklaa kannattaa pakata mukaan salikassiin! Exercise-suklaa on suunniteltu nautittavaksi ennen liikuntasuoritusta tukemaan verenkierron toimintaa. Se sisältää punajuurijauhetta, supermacaa sekä cordyceps-uutetta.

Tutkimuksen mukaan punajuuren yhdisteet tehostavat verenkiertoa, hapenottokykyä ja lihasten supistumista. Supermaca on yhdistelmä mustaa, punaista ja keltaista macaa, ja se sisältää jopa 20-kertaisen määrän macan vaikuttavista glukosinolaateista. Cordyceps-uutetta yhdessä levyssä on noin 3 grammaa. Cordycepsin on tutkimuksissa osoitettu lisäävän maksimaalista hapenottokykyä jopa 7-11 prosenttia.

Foodinin raakasuklaat ovat pitkäaikaisen intohimon ja vastuullisen kehittämisen tulos. Perustaja Lasse Jalkanen on tunnettu suuresta rakkaudestaan raakasuklaaseen, minkä vuoksi suklaat ovat erityisen tärkeä tuoteryhmä meillä Foodinilla. 

Suklaan raaka-aineena käytetään Criollo-alkuperäislajikkeen kaakaopapuja, joita sadat perheet viljelevät elämäntyökseen Perun Amazonialla sademetsän sydämessä. Kaakao on yksi maapallomme kompleksisimmista ja ravinteikkaimmista raaka-aineista. Se sisältää jopa yli 1200 aktiivista ainesosaa, mm. luonnollisia entsyymejä, antioksidantteja sekä mineraaleja.

Makeutensa tämä raakasuklaa saa maailman kestävimmäksi makeuttajaksi tituleeratusta indonesialaisesta kookossokerista, jossa on alhainen glykeeminen indeksi. Kaikkiin näihin suklaatuotteisiin on lisätty Bacillus coagulans -probiootteja, jotta saadaan herkullisiin suklaisiin entistä enemmän hyvää tekeviä ominaisuuksia!


Foodinin raakasuklaa valmistetaan suomalaisena käsityönä Jyväskylän tehtaallamme. Raakasuklaan valmistus tapahtuu perinteisellä kivimylly- eli stone ground -menetelmällä, jossa jättimäiset myllynkivet jauhavat kahdesta kolmeen vuorokautta raaka-aineet suklaamassaksi. 

Valmistusprosessin matalalla, alle 42 asteen, lämpötilalla varmistetaan, että ravinteet pysyvät tallella valmiiseen tuotteeseen asti. Hellävarainen kivimylly-käsittely vaikuttaa myös suklaan rakenteeseen ja pehmeyteen. 

Foodinin raakasuklaat ovat vegaanisia, eivätkä ne sisällä lainkaan säilöntä- tai lisäaineita. Ei tarvitse kuin vilkaista ainesosalistaa – näissä suklaissa ei ole mitään turhaa. 

Kaikki Foodinin raakasuklaatuotteet ovat saaneet Avainlippu-merkin osoituksena suomalaisesta osaamisesta ja työstä.

Arvostelut 0 arvostelua