EY! Aurinkovoidepuikko SK20

EY! Aurinkovoidepuikko SK20
EY! Aurinkovoidepuikko SK20
5,99 €
Sisältää alv. 24.00 %
Tuote on tilapäisesti loppunut.

Kätevä, helposti mukaan otettava aurinkovoide! Sopii myös vegaaneille


EY! aurinkovoidepuikko on must have tuote mukaan lomalle tai esimerkiksi lapsiperheelle. Aurinkovoide saattaa toisinaan olla muualla, missä sitä tarvittaisiin. Aurinkovoidepuikko kulkee mukana laukussa tai taskussa. Se sopii koko vartalolle ja on suunniteltu erityisesti huulille ja pienille ihoalueille. Tällä tuotteella suojaat kätevästi korvanlehdet, kasvojen ihon ja lasten ihon.

Aurinkovoidepuikon suojakerroin on 20. Tuotteen sisältämät hoitavat kasviöljyt suojaavat ihoa ja estävät ihon kuivumista. Sisältää UVA-UVB-suojan.

Välitön fysikaalinen aurinkosuoja. Tuotteen teho perustuu kasviperäisiin ainesosiin ja mineraalipigmentteihin. Tuote ei sisällä nanopartikkeleita tai nanoteknologiaa. Ei sisällä kemiallisia UV-suoja-aineita. Aitoa, sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. 

Keskeiset ominaisuudet:

Cosmetique bio -sertifioitu
100 % luonnollisia ainesosia
Vegaaninen
Pakkauskoko 4 g

VINKKI: Pidä aurinkovoidepuikkoa mukana aina laukussa matkalla tai rannalla - voit käyttää sitä huulten lisäksi kaikille herkille ihoalueille. Sopii myös lapsille ja vauvoille.

Huomautus:

Vältä aina keskipäivän kuumimpia hetkiä suorassa auringonvalossa. Mikään aurinkosuojatuote ei korvaa ihon vaatteilla ja asusteilla suojaamisen merkitystä eikä poista tarvetta olla varjossa ja välttää pitkiä aikoja oleskelua suorassa auringonvalossa. Huolehdi erityisesti lasten suojaamiselta auringon haittoja vastaan.

Arvostelut 0 arvostelua