Käsisaippua 300ml, Nourish London

Käsisaippua 300ml, Nourish London
Käsisaippua 300ml, Nourish London
12,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Tuotenumero 0793591086934

UUTTA! Käsienpesuneste, jossa extrateho eteerisistä öljyistä


Nourish London nestesaippua on erittäin hellävarainen pesuneste koko perheelle. Se on suunniteltu toistuvaan käsienpesuun. Pesuteho perustuu sulfaattien sijaan saippuoituihin kasviöljyihin, jotka eivät kuivata ihoa.

Erona moniin muihin nestesaippuoihin tämän tuotteen kehityksessä on hyödynnetty Nourish Londonin osaamista eteeristen öljyjen käytöstä. Tuotteeseen on valittu kasviuutteita ja eteerisiä öljyjä, joilla on tutkitusti teho mm. bakteereja vastaan. Käsienpesuaine sisältää sitruunankuoren sekä  kamferipuun eteerisiä öljyjä ja mustapippurin siemenöljyä, jotka auttavat puhdistamaan kädet erittäin tehokkaasti niitä kuivattamatta. Kliinisesti todistettu teho 99,9% erilaisia bakteereita vastaan.

Tuote ei ole käsidesi tai desinfointiaine, mutta siihen on valittu ainesosiksi kasveja, joilla on luontaisesti antimikrobisia ominaisuuksia. Tuote ei kuitenkaan sisällä esimerkiksi mitään synteetttisiä desinfioivia ainesosia tai alkoholia. Nourish Londonin perustaja tohtori Pauline Hili on väitellyt tohtoriksi Lontoossa siitä, miten eteerisiä öljyjä voidaan käyttää kosmetiikan säilyvyyden parantamiseen (eli mikrobikasvustojen estämiseen) ja tätä tietoa on nyt hyödynnetty aivan uudenlaisen nestesaippuan kehittämisessä. Voit lukea  lisää täältä. 

Koostumukseltaan Nourish Londonin käesinpesuneste on hyvin paksu, joten sitä riittää vain puolipumppausta. Riittoisa käytössä!

Tuote ei sisällä synteettisiä hajusteita, PEG/PPG-yhdisteitä, voimakkaita vaahdonmuodostajia tai synteettisiä säilöntäaineita, joten se on turvallinen valinta myös allergikoille. 

Nestesaippuassa on mausteinen mutta ei kovin voimakas sitruunan ja mustapippurin tuoksu. 

Soil Association -sertifioitu, Cruelty Free eli varmasti eläinkokeeton ja vegaaninen tuote. 

PAKKAUS: Kierrätettävä muovipakkaus.


Keskeiset ominaisuudet: 

Soil Association -sertifioitu aito ekopesuaine

Vegaaninen

Cruelty Free

Leaping Bunny

Pakkauskoko 300 ml

AINESOSAT

potassium oleate***, potassium cocoate***, glycerine***, sucrose cocoate, mentha piperita (peppermint) oil *, rosmarinus officinalis (rosemary) oil*, potassium citrate, citric acid  * organic, ***organic origin


Arvostelut 0 arvostelua