Foodin, auringonkukkalesitiini, 200g

Foodin
Foodin, auringonkukkalesitiini, 200g
Foodin, auringonkukkalesitiini, 200g
12,95 €
Sisältää alv. 14.00 %
Tuotenumero 6430051823220

Auringonkukkalesitiini on erinomainen tyydyttymättömien rasvahappojen lähde, ja muidenkin lesitiinien tapaan hyvä emulgaattori leivontaan ja smootheihin.


Auringonkukkalesitiinin sisältämä koliini edistää normaalia rasva-aineenvaihduntaa, sekä homokysteiinin aineenvaihduntaa ja lisäksi auttaa maksan toimintaa. Lesitiini sisältää lisäksi runsaasti kalsiumia, magnesiumia, fosforia ja rautaa, jotka edistävät normaalia energia-aineenvaihduntaa. Auringonkukkalesitiini sisältää runsaasti kaliumia, joka yhdessä magnesiumin kanssa auttavat hermoston normaalia toimintaa. Lesitiinin sisältämällä raudalla on monia hyviä ominaisuuksia kuten edistää kognitiivisia toimintoja, immuunijärjestelmän toimintaa ja yhdessä magnesiumin kanssa auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.


 

Ajan myötä tuote saattaa paakkuuntua ja painua kasaan. Paakkuuntuminen ei vaikuta tuotteen laatuun tai säilyvyyteen.


Tämä tuote on ruokaa, eikä sillä ole tiettyä suositeltua päiväannosta. Tiedäthän kuitenkin sen, että tämäkään tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, huoneenlämmössä suojattuna kosteudelta ja auringonvalolta, kiitos.

Arvostelut 0 arvostelua