Foodin kookoshiutale, 200g

Foodin kookoshiutale, 200g

2,75 €
sis. 14 % ALV

KOOKOSHIUTALE ON MAISTUVA TROOPPINEN KORISTE 

Rapean rouskuva kookoshiutale on eksoottinen herkku, joka kruunaa herkut ja jälkiruoat. Kookoshiutaleemme on valmistettu tarkoin valittujen kookospähkinöiden hedelmälihasta. Kookospähkinästä saadaan myös kookoslastuja, kookosöljyä, kookosmaitoa sekä kookoskermaa.

Kookoshiutaleillamme on kookokselle ominainen herkullinen, pehmeä maku. Ne on käsitelty lempeästi matalassa lämpötilassa, jolloin niiden luontaiset ravinteet säilyvät paremmin. 

KOOKOSHIUTALEIDEN KÄYTTÖ

Kookoshiutaleet sopivat erinomaisesti ruoanlaittoon ja niitä voi käyttää monipuolisesti leivonnassa tai napostella sellaisenaan. Kookoslastuja hienojakoisemmat hiutaleet ovat täydellinen koriste jälkiruokien kuorrutuksille, ja ne sopivat loistavaksi myös smoothien, suklaiden, kakkujen ja pikkuleipien päälle. Kookoshiutaleet ovatkin tulleet tunnetuksi esimerkiksi erilaisten suklaajälkiruokapallojen viimeistelijänä. 

Lisää kookoshiutaleita myös pähkinä- tai marjasekoituksiin, puuroon, ja raakasuklaan sekaan. Kookoshiutaleita voi kokeilla myös sekoittaa osaksi erilaisia taikinoita, jos haluaa leivonnaisiinsa makeutta ja hienovaraisen, trooppisen vivahteen. 

Raaka, luomu, gluteeniton, maidoton, vegaaninen, GMO-vapaa. Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.


Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 6430055219722